Виктор Стоянов скандализира с разкрие за хонорара си в "Ергенът"


Виктор Стоянов скандализира с разкрие за хонорара си в "Ергенът"
Снимка: bTV

Два основни въпроса вълнуват феновете на романтичното риалити "Ергенът" - нагласен ли е форматът и какъв е хонорарът на мъжете, които търсят любовта в шоуто?

Вижте още: Ариана Гранде се разведе с Далтън Гомес (СНИМКА)

Виктор Стоянов реши да развенчае всички митове и легенди, които се пишат по медиите във връзка с финансовото възнаграждение на ергените и да каже истината.

"Когато ме поканиха на интервюто, разбира се, един от първите ми въпроси беше какъв е хонорарът. Те ми казаха, че няма хонорар за „Ергенът“, защото не искат да подкупват любовта. Продуцентите ми казаха, че не искат да бъдат причина Ергенът да дойде и да срещне любимия човек заради парите, а да направи своя избор свободно. Разбрах гледната им точка, доколко истинска, доколко нагласена, за да не дават пари", сподели Виктор.

Той е категоричен, че единствената сума, която е получил, е била компенсаторна заради неплатения отпуск от работата му след негова молба да покрият поне трите месеца, в които няма да получава заплата.

Вижте още: Никол Кидман шокира с мускулесто тяло (СНИМКИ)

Ерген номер 1 сподели още, че дори неговите близки били изумени от факта, че не е получил хонорар, а някои дори не му повярвали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама