Кали за поп-фолка: Жалко е, че взимам повече от един доктор


Кали за поп-фолка: Жалко е, че взимам повече от един доктор
Снимка: Кали Facebook

Поп-фолк фурията Кали изригна жестоко срещу жанра, в който от години се подвизава. Тя отправи критика към поведението и посланието, което носят изпълнителите.

"Поп-фолкът сам по себе си не е лош. Лоша е цялата култура, излъчването, посланието, което носим ние. Знаете ли колко е жалко, когато си дам сметка, че моят хонорар е по-голям от този на човек, който е учил медицина. Имам предвид доктор с опит, което е много жалко. Много е тъжно. Проблемът не е в моя хонорар, а че той не взима толкова пари, колкото заслужава” , каза тя пред Euronews.

Вижте още: Кали издаде истината за отношенията си с младото си гадже

Какво иска Кали за поп-фолка

"Иска ми се всички попфолк изпълнители да ходят с живи банди, иска ми се едно попфолк участие да е два часа. Иска ми се през тези два часа да има живо пеене, да няма плейбеци. Иска ми се да почнем да правим авторска музика, която да е на основата на ромския фолклор, защото ромите в България имат прекрасна музика и на основата на българския фолклор и да се модернизира, и когато си пуснеш една музика, да си казваш: А, това е произведено в България – С чужда пита помен правим ние тук звездите." 

За фалшивия образ в социалните мрежи

"Всъщност попфолк звездите не сме чак толкова богати и щастливи, колкото се правим в социалните мрежи, защото създаваме изкуствен модел на подражание, който дечицата, ако не могат да достигнат, не искате да знаете до какви крайности стигат. Това е примерът, който една цяла гилдия, каквато е тази на поп-фолка, даваме на подрастващото поколение, който никак не е добър."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама