Кали издаде истината за отношенията си с младото си гадже


Кали издаде истината за отношенията си с младото си гадже
Снимка: Instagram

По пример на колежката си Глория и Кали реши да отдаде сърцето си на далеч по-млад мъж от нея. Голямата възрастова разлика между изпълнителката на поп-фолк хита от зората на 90-те "4-4-2" и партньора ѝ често става причина за спекулации в медиите, че двойката се е разделила. 

Вижте още: Родна риалити звезда засне ВИДЕО с НЛО в България (СНИМКИ)

Певицата реши да наруши мълчанието и да разсее слуховете, че с любимия ѝ Атанас вече не са заедно.

"Не съм се разделила с приятеля си", каза Кали пред "България Днес" и допълни:

"Нищо вярно няма в това. Изобщо не ме интересува какво пишат за мен. 99% от публикациите по мой адрес в медиите не са верни", сподели още певицата.

Любовта между Кали и Атанас пламва преди началото на пандемията и двойката е неразделна и до днес. Певицата умишлено не споделя снимки на любимия си в социалните мрежи и предпочита да държи отношенията им далеч от светлините на прожекторите.

"Аз съм много щастлива и спокойна с него, мисля че няма нужда да показвам колко е красив, колко е умен и успял в социалните мрежи. Със сигурност не е с мен, защото аз осигурявам финансов комфорт на семейството ми, а защото той го прави. Голяма късметлийка съм - хем съм по-дърта, хем ме гледат. Може би и това е причината да изглеждам така добре", коментира преди време 47-годишната певица отношенията си с 14 години по-младото ѝ гадже.

Вижте още: Дъщерята на Ванко 1 с краен коментар за раздялата си с Благой Георгиев

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама