Ъшър направи паметно шоу на Супербоул, Алиша Кийс му партнира (ВИДЕО)


Ъшър направи паметно шоу на Супербоул, Алиша Кийс му партнира (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Ъшър изнесе тежко хит-шоу на полувремето на Супербоул в неделя. Преди началото на представлението зрителите бяха шеговито предупредени, че в него ще има "пеене, танци, потене, въртене и възможни проблеми във връзката".

Облечен изцяло в бяло и заобиколен от рояк енергични танцьорки, Ъшър излезе на сцената на стадион Allegiant в Лас Вегас и започна директно с една от най-известните си песни - Caught Up. Тя даде началото на едно динамично изпълнение, което се възползва от танцовите умения на Ъшър, както и от богатия му музикален каталог.

Вижте още: Искра Донова стана майка за първи път (СНИМКА)

Още за шоуто

Алиша Кийс се присъедини към Ъшър като изненадващ гост по време на шоуто между полувремената на финала на първенството по американски футбол "Супербоул" и изпя песента си If I Ain't Got You, стоейки до пиано по средата на терена, което приличаше на червена абстрактна скулптура, предаде Асошиейтед прес. След това двамата дуета им My Boo. Кийс беше облечена в искрящо червено и контрастираше с облечения в искрящо бяло Ъшър.

Преди шоуто си на полувремето Ъшър призна, че е било "предизвикателство да побереш 30 години в 13 минути". Но R&B звездата се справи достойно с това да вмъкне възможно най-много от най-разпознаваемите си песни.

Звездата с лекота превключваше между двата върха на своята музика: клубни химни и секси джемове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама