Ники Кънчев разкри най-голямата загуба в живота си (ВИДЕО)


 Ники Кънчев разкри най-голямата загуба в живота си (ВИДЕО)
Снимка: Нова телевизия

Ники Кънчев реши да отвори сърцето си и да сподели за най-голямата загуба в живота си. Това са случва преди 15 години, когато едното от близначетата му умира малко след преждевременното си раждане.

"Аз бях в ада, аз бях в ада... И то, когато съм на екран, щастлив...На много хора им се случват подобни неща (да загубят дете бел.р), но на мен ми се случи много публично. На мен това ми се случи на екрана, брат ми. Изгубих дете. Не мога да кажа, че това е отворило или затворило нещо. Просто това ангелче е всеки ден до мен, казвам му добър ден и лека нощ. И ако имаш въпрос, кое е най-голямото богатство, то това е сестра ѝ, която е жива и здрава. Но тя върви с най-голямата загуба в живота ми", призна с насълзени очи водещият пред Светослав Иванов в предаването "120 минути".

Вижте още: Ники Кънчев с емоционални думи за завръщането си в "Стани богат"

За Мария-София

"Надявам се, че Мария-София да расте добър човек. Опитвам се да я възпитавам, не съм много строг баща. Гледам да не прекалявам с любовта, да я слагам на място, половинката ми Даниела също е много строг родител.

Мария-София расте, търси себе си, интересно ѝ е всичко, което вълнува останалите тийнейджъри. Аз самият научавам от нея много неща. Дъщеря ми всъщност е истинският ми шеф. Тя попива нещата около мен. На последния си рожден ден не искаше подаръци от децата, а събра пари за едно болно дете."

За доброто, което прави

От години Ники Кънчев активно се занимава с благотворителност и е помогнал и продължава да протяга ръка на много нуждаещи се хора.

"Трябва да продължаваме напред, тази отговорност, която имаме, която ни е дадена, трябва да се превърне в нещо добро."

За новия сезон на "Стани богат"

Новият сезон на "Стани богат" стартира със специален благотворителен епизод на 17 февруари от 20:00 ч. в ефира на bTV. Два пъти по-дълъг и в подкрепа на програмата "Топъл обяд" на Българския Червен кръст, в епизода ще играят три двойки любими лица от екрана. Това са водещите на шоуто Dancing Stars Краси Радков и Алекс Раева, водещият на "Ергенът" Наум Шопов и половинката му Теа и актьорите от сериала "Съни бийч" - Бойко Кръстанов и Евелин Костова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама