Синът на Камелия навърши годинка с приказно парти (СНИМКИ)


Синът на Камелия навърши годинка с приказно парти (СНИМКИ)
Снимка: Facebook Камелия

С приказно парти като за истински принц поп-фолк певицата Камелия отбеляза първия рожден ден на сина си Баян. Изпълнителката и наследникът ѝ бяха в костюми в един тон, а тортата за партито е била на няколко етажа, като декорацията ѝ е изцяло вдъхновена от приказката "Малкият принц".

Вижте още: Жана Бергендорф проговори след ареста си

Фолк легендата обаче упорито крие рождената дата на сина си. Към кадрите от празненството Камелия написа:

"Тези дни навърших една годинка. Благодаря на всички, които бяхте на моето първо парти. Малко поплаках, но беше от радост и вълнение, все пак съм още малък принц. Всичко беше много красиво и вкусно. А подаръците прекрасни. Благодаря ви!."

Вижте още: Николета Лозанова роди второ момиченце! Ето как се казва (СНИМКА)

Впечатление на последователите на поп-фолк певицата направи, че тя за първи път съобщи радостната новина за раждането на сина ѝ на 8-ми март миналата година, което означава, че детето се е родило преди това. Сега Камелия отново не конкретизира кога е бил празникът на малкия Баян. Според някои от феновете на звездата, тя крие рождената му дата от суеверие, а други смятат, че това се дължи на начина, по който се е сдобила с рожбата си предвид факта, че в много свой интервюта е споделяла за неуспешните си бременности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама