5 холивудски звезди и техните трикове да изглеждат зашеметяващо


5 холивудски звезди и техните трикове да изглеждат зашеметяващо
Снимка: Getty Images

Всеки от нас има своите малки тайни за красота, които сме превърнали в рутина от много години, и знаменитостите не са по-различни. За да изглеждат страхотно на събития на червения килим, те имат своите трикове: някои от тях са практични, а други изглеждат наистина странни.

Риана

За да изглеждат веждите й винаги страхотно, певицата стилизира косъмчетата с обикновен сапун. Тя научила този трик от своя гримьор. Според певицата сапунът действа по-добре от всеки специфичен продукт и прилепва косъмчетата към кожата перфектно.

Вижте още: Бюти тайната на Ева Мендес? Бръсне лицето си през ден! (СНИМКИ)

 Дженифър Анистън

За да може червилото да остане върху устните ѝ няколко часа, гримьорът на Дженифър Анистън използва малък лайфхак. След като използва 1 слой червило, тя поставя тънка хартия върху устните и поставя слой червило на прах върху нея.

Сюзън Сарандън

Сюзън Сарандън изглежда зашеметяващо на 76 години. А тайната на нейната младост е проста. Нейният гримьор Тим Куин извайва лицето на клиентката си с малък трик – слага бронзант, започвайки от челото, стигайки до скулите и долната част на брадичката.

Вижте още: 6 трика за грижа за кожата, които вашата козметичка не ви е казала

Дженифър Лопес

За да изглеждат устните по-големи, Дженифър Лопес винаги увеличава естествения си контур с 1-2 мм с помощта на моливи с натурални цветове.

Зоуи Кравиц

За да постигне ефекта на блестяща кожа, актрисата използва едно просто правило: тя винаги поставя основата върху хайлайтъра.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама