5 от най-обичаните унисекс аромати на всички времена


5 от най-обичаните унисекс аромати на всички времена
Снимка: iStock

Парфюмът е наше продължение - казва на хората кои сме, преди ние да имаме възможност да създадем впечатление. И тъй като ние се развиваме като хора, е напълно логично нашият аромат също да се променя с времето. Ето защо днес ще ви запознаем с няколко унисекс парфюма. 

Постигайки баланс между мъжките нотки и флоралната мъгла, която дефинира дамите навсякъде, унисекс ароматите могат да бъдат ароматната средна позиция, предлагайки деликатно, но и смело звучене. Унисекс парфюмът не е обвързан с конкретен пол или специфични ароматни нотки, така че всеки един, попадащ в тази категория, е абсолютна изненада!

5 ОТ НАЙ-ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ ПАРФЮМИ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

Black Orchid, Tom Ford

Лансиран през 2006 година, това е дебютният аромат на дизайнера Том Форд. Класифициран е като ориенталско-шипров, с връхни нотки на черен трюфел, жасмин и цитрус. Въпреки че започва с флорално-пикантни нотки, той постепенно „омеква”, преди да завърши като кехлибар, ванилия и дървесни акорди. Това е уверен, секси и чувствен парфюм, който мирише толкова бляскаво и мистериозно, колкото предполага черната бутилка.

One Eau de Toilette, CK

Никакъв аромат не определя 90-те като CK One - хладен, чист и модерен парфюм, предназначен както за мъже, така и за жени. Пикантните връхни нотки се омекотяват в ароматно индийско орехче, жасмин и роза в сърцето, преди да завършат с мускус и кехлибар. Изпреварил времето си, този аромат все още държи короната като един от най-добрите парфюми на всички времена.

Le Labo, Santal 33

Ако търсите аромат, който привлича вниманието, попаднали сте на правилното място! Любимият и един от най-добрите унисекс парфюми на всички времена е изпълнен с кожени, опушени и мускусни нотки. Тази примамлива комбинация прави ароматът невероятно дълготраен. Той е лансиран през 2011 и веднага става толкова популярен, че New York Times го нарече „парфюмът, на който мирише навсякъде“.

English Oak & Hazelnut Cologne, Jo Malone

Този парфюм ще ви отведе в земя, където е есен завинаги. Земни аромати се срещат с топли тонове на лешник и печен дъб с база от кедрово дърво.

Spice Blend, Dior

Подобно на дрехите, трябва да носим аромати, които са подходящи за сезона. А един парфюм, който улавя топлината, за която всички жадуваме през зимните месеци, е сместа от подправки на Dior. Характеризиран със своята опияняваща смес от свежи подправки (канела и джинджифил), този мек аромат ви отвежда на истинско ароматно пътешествие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама