"Сънен" боб: Най-големият хит сред прическите за 2023


"Сънен" боб: Най-големият хит сред прическите за 2023
Снимка: iStock/Guliver

Когато Мег Райън дебютира с емблематичната си прическа на Сали Хершбергер през 1996, тя запечата прическата боб в историята. Нейният боб беше сладък и безгрижен, сякаш Мег просто бе прокарала ръце през косата си, преди да излезе. Разбира се, тенденцията не закъсня и всички се опитваха да усъвършенстват тази безпроблемно шикозна фризура.

И докато краят на 2010-те и началото на 2020-те бяха изцяло посветени на перфектно загладени, по-обемни и супер елегантни стилове, „съненият“ боб се завръща отново и е готов за забавление!

Вижте още: 4 бюти тренда, които да опитате, ако искате пълна промяна (СНИМКИ)

По всяка вероятност тази тенденция ще продължи да се появява отново, защото това е класически стил, на който никога не можем да се наситим. Прическите, постигнати без усилие, са в тенденция през последните 5 години, но ги виждаме предимно в по-дълга коса. „Съненият“ боб е секси и универсален и може да бъде персонализиран, за да пасне на лицето ви.

Вижте още: 4 бюти тренда, които да опитате, ако искате пълна промяна (СНИМКИ)

Каква обаче е разликата между този боб и всички останали къси братовчеди? Традиционният боб е много тежък с малко или никаква текстура, но когато се стремите към „сънен“, трябва да работите повече с естествената текстура на косата. Например, ако имате фина коса, която няма почти никаква текстура, ще трябват повече слоеве и текстура, без промяна на контура.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама