4 бюти тренда, които да опитате, ако искате пълна промяна (СНИМКИ)


4 бюти тренда, които да опитате, ако искате пълна промяна (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Щурото експериментиране е най-голямата цел на индустрията за красота за тази година. Независимо дали става въпрос за завръщането на ретро стила от 70-те, или смелостта на 90-те, 2023 е обещаваща година за всички, които искат да направят своя стилен дебют. Така че не се страхувайте да поемате рискове. А ето и кои са трендовете, които или ще харесате, или тотално ще намразите, но пък ще направят огромна промяна с визията ви!

Вижте още: 6 бюти съвета от неотразимата Дженифър Лопес

1. Руж на носа

Ако искате да подобрите уменията си за контуриране, това е за вас. Тенденцията за руж на носа набира популярност от миналата година и обещава да е хит през 2023. Тя се състои в нанасяне на руж на върха на носа, за да се създаде визия, подобна на слънчево изгаряне.

2. Фалшиви торбички под очите

В преследване на естествената красота изкуствените торбички под очите се превърнаха в тенденция в TikTok. Използвайки лилави, сини и червени сенки за очи, пристрастените към грима симулират торбички под очите, за да създадат по-естествен и семпъл вид. И точно като напомняне колко красив е гримът без грим, тук можете да намерите някои знаменитости, които прегръщат естествените си черти.

Вижте още: Хит на 2023: Голямото завръщане на класическия потник (СНИМКИ)

3. Размазана очна линия

Кой друг, ако не Аврил Лавин ще върне тази тенденция? Забравете за перфектните котешки или русалски очи. Тенденцията за 2023 е размазана очна линия, така че не е нужно да сте експерт със стабилна ръка. Колкото по-смело, толкова по-добре.

4. Мулет

Ако това, което търсите, е да придадете на косата си свежест и малко въздух, прическата мулет е задължително нещо. Тази прическа има толкова много слоеве, че ще изглежда по-текстурирана и лесна за оформяне сутрин, директно след ставане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама