Коя е българката, която гримира Парис Хилтън и други звезди?


Коя е българката, която гримира Парис Хилтън и други звезди?
Снимка: Instagram

Всеки ще ви каже, че за един чужденец никак не е лесно да се пробие в Америка и особено в Ню Йорк. Едно от тези изключения е Ана Горанова, която е успешен гримьор в „Голямата ябълка” и дори е сочена за една от най-добрите в Бронкс. Тя гримира световноизвестни личности от Холивуд, както може да се види в Instagram страницата ѝ, една от които е самата Парис Хилтън.

КАК ДА СЕ ГРИМИРАТЕ, ЗА ДА ПРИКРИЕТЕ АКНЕ

Ана е била част от екип гримьори и коафьори, които подготвят Парис за участие в телевизията. Макар работата ѝ да изисква да е на място в 4 сутринта, младата нашенка обича професията си и определя Хилтън като изключително земна и мила особа. Само на 22 години, Ана вече е участвала и два пъти в Седмица на модата в Ню Йорк.

Момичето заминава с родителите си за Щатите едва на 6-годишна възраст, започвайки да учи в местно училище в опит да постигне мечтата си да стане балерина. Ана преподава балет и гимнастика в българско училище в Ню Йорк за 2 години, но се отказва, за да следва другата си мечта. Сред българската общност в Ню Йорк късметът среща Ана с друга българка, която вече е утвърден артист зад океана - Катя Какламанова. Тя забелязва таланта на Ани, която от дете гримира съученичките си, и решава да ѝ помогне в света на гримьорството. Отивайки в университет, Ана започва по-сериозно да гримира и много бързо започва да привлича клиенти. С много амбиция и труд нашенката успява сама да наложи името си като звезден гримьор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама