6 бюти съвета назаем от неотразимата Дженифър Лопес


6 бюти съвета назаем от неотразимата Дженифър Лопес
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес, която вече е на 53 години, не само изглежда като 30-годишна, но и успява да става все по-стройна и по-очарователна с всяка изминала година. За щастие, бюти тайните ѝ са лесни и достъпни, а пък и тя винаги охотно ги е споделяла с феновете си.

1. Дава си достатъчно сън

Първата от тайните за красота на Джей Ло е пълноценен сън всяка вечер. Според певицата само той може да даде на жените сияйна и здрава кожа, тъй като възстановяването на кожата става точно тогава - по време на сън. Ето защо, за да запазите красотата и младостта си за дълго време, Лопес препоръчва да спите достатъчно - поне 8 часа на ден, а за предпочитане 10.

Вижте още: 10-те правила на корейската бюти рутина, които ще променят кожата ви

2. Почиства и хидратира кожата си

Дженифър Лопес винаги отделя внимание и време на ежедневното почистване и овлажняване на кожата си и съветва и другите да правят същото. В същото време звездата твърди, че не купува скъпа козметика. „Винаги използвам почистващ препарат и малко крем. Много е просто“, казва Лопес и добавя, че ежедневният ѝ арсенал включва и серум с гликолова киселина.

3. Използва продукти със зехтин

Зехтинът е една от любимите съставки на Джей Ло (и на цялото ѝ семейство) в козметичните продукти, както и основният компонент на колекцията JLo Beauty. Както се шегува, тя не иска да мирише на салата, затова използва кремове и маски на основата на зехтин.

Вижте още: Бен Афлек разкри тайната "диета" на Джей Ло

4. Яде зелени храни

Латино дивата е почитателка на правилното хранене и противник на строгите диети. Обикновено не яде след 18:30, въпреки че си хапва свободно и често през деня. Диетата на Лопес включва бяло месо, риба, ядки, плодове, овесени ядки, картофи, протеинови напитки и, разбира се, протеини. Между другото, певицата обича адски много зелените продукти. „Ям ежедневно и по много зелени зеленчуци - аспержи, брюкселско зеле, броколи и зеле“, казва итя.

5. Активно използва хайлайтъри

Блестящите скули са характерната визия на Джей Ло. Ефектът на подчертаната кожа не само прикрива бръчките, но и придава на кожата блясък и отпочинал вид. Лопес е наясно с тази малка „антиейдж“ тайна, така че хайлайтърът е задължителен елемент в козметичната чанта на звездата, с който тя никога не се разделя.

Вижте още: Разделени ли? Хванаха Валерия и Евгени в крачка на морето (СНИМКИ)

6. Реше миглите си ежедневно

За да направи миглите си впечатляващи и погледът хипнотизиращ, Лопес реше миглите си всяка сутрин, точно както и косата. В резултат на това спиралата се нанася равномерно, миглите стават пухкави, а очите на Лопес винаги изглеждат изразителни и неустоими пред камерата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама