Разделени ли? Хванаха Валерия и Евгени в крачка на морето (СНИМКИ)


Разделени ли? Хванаха Валерия и Евгени в крачка на морето (СНИМКИ)
Снимка: "Ергенът"/Facebook

Отношенията между Валерия и Евгени не са по-малко интересни след края на риалити формата "Ергенът". Очевидно интригата продължава с пълна сила и след края на шоуто, но по-интересното е, че този път не идва от сценаристите, а от самите тях.

Както вече писахме, Валерия изтри всичките си снимки в Instagram с Евгени и направи няколко пиперливи реплики по негов адрес, а той от своя страна спря да я следва в социалните мрежи.

Снимка: Флагман

Вижте още: Галя от "Каризма" се изфука с ново гадже (СНИМКИ)

Според феновете на "Ергенът" това обаче е бил стратегически ход на двойката, за да държат медийния интерес към тях, а доказателство, че раздялата им е фарс са последните кадри, които публикува "Флагман".

Снимките са направени в неделя на плажно заведение в бургаския кв. "Сарафово", на които Валерия е заснета в компанията на Евгени. Нещо повече – на семейна почивка са с близките на Евгени, нещо, което самата Валерия не искаше да допусне за нищо на света.

Снимка: Флагман

Вижте още: Андреа: Всеки ден ходя на гроба на Иван Вазов

Кв. "Сарафово" е сантиментално място за двойката, след като те се появиха публично за пръв път точно на този плаж - през май, ден след финала на втория сезон на "Ергенът". Тогава се оказа, че те празнуват рожденият ден на бащата на Евгени - Танко, който бе събрал близките си в бирария.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама