Андреа: Всеки ден ходя на гроба на Иван Вазов


Андреа: Всеки ден ходя на гроба на Иван Вазов
Снимка: Instagram

Поп-фолк певицата Андреа отговори на хейта, който се изля срещу нея за това, че снима последния си клип на гроба на Иван Вазов.

"Сега ме нападнаха, че видео за поп-фолк парче е снимано на гроба на Вазов. Но това е поп песен, в която има дори рок елементи, сърбите не правят само поп-фолк. Аз направих кавър на изпълнението на Тея Дора, на която се възхищавам. Направих моя прочит на тази песен, много се притеснявах от сръбския, затова до мен имаше човек, който говори езика и следеше да не направя грешка. Дадох си сметка, че хората дори не са си направили труда да изслушат парчето и да чуят, че това е поп музика.

Не са си направили труда да се поинтересуват, че от години не пея само поп-фолк. Изпълнявам модерна музика. Имам песни с Шаги, който е рапър. Едно от парчетата ми е на испански, поп музика, и  има вече 110 млн. гледания, няма чалга в нея. Защо никой не говори за тази песен? Защо хората продължават да плюят попфолка, а в същото време не спират да го слушат? Той нямаше да съществува, ако нямаше интерес към него, не е ли така?! Отдавна щеше да изчезне. Това са двойни стандарти, двуличие към музиката", сподели Андреа в интервю за "24 часа".

Вижте още: Маги Джанаварова стана майка за първи път (СНИМКА)

Скандалната изпълнителка разказа още, че от 8 години всеки ден посещава гроба на Патриарха на българската литература.

"Живея до ЦУМ и от осем години ходя на гроба на Иван Вазов. Всяка вечер, когато разхождам кучето си, минавам оттам, той е осветен, много добре поддържан, оставям цветя и си тръгвам. Веднъж заведох там и Кубрат. Имам интерес към историята, обичам да откривам красивите и важни места в София."

"Знаете ли какво ще стане, ще минат 100 години и за поп-фолка ще говорят, както сега говорят за Мими Балканска. Ще казват: "Навремето се е слушало такава музика". Ще останат по-хубавите парчета, със стойностни послания. Самата аз харесвам точно такива песни, не слушам пошлите. Поп-фолкът може да бъде красив, всяка музика има хубава и грозна страна", категорична е Андреа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама