Режисьорът Степан Поляков с шокиращ разказ за Андреа и баща ѝ


Режисьорът Степан Поляков с шокиращ разказ за Андреа и баща ѝ
Снимка: Facebook

Режисьорът Степан Поляков направи шокиращи разкрития в своята Facebook страница за това как фолк певицата Андреа е спечели конкурса "Мис Туризъм", който неговата продуцентска къща е снимал тогава.

Вижте още: Благой глези с луксозна почивка дъщерята на Ванко 1 (СНИМКИ)

"Помня я, Андреа, когато бе на осемнайсет. Нашата продуцентска къща снимаше конкурса Мис Туризъм. Къде - разбира се в Меката на чалгата тогава. В заведението "Планет". Андреа ставаше. Примерно, за четвърто-пето място. От 60-70 мацки хич не е зле. Но в никакъв случай за победителка. Обаче, тъкмо организаторите бяха подредили листата, нашето момиче имаше някаква утешителна награда, пред "Планет" спря Майбаха на баща й. Бизнесменът влезе вътре. Поговори с журито, плати им кафетата и си тръгна с усмивка.И така - "Мис Туризъм е... Андреа!", написа Поляков.

Повод за разказа на режисьора е последния клип на певицата, който тя снима на гроба на Иван Вазов.

Вижте още: Охранител шамаросал Бритни, сбъркал я с фенка

"Андреа, чалгаджийката, снимала клип на гроба на Вазов. Разбирам я. Сексът в Отвъдното за някои е много яка дрога. Тя си се представя полазена от много, стотици гробищни, бели, червейчета. Не го разбирате, но ако пет-десет години мъжът ти, професионалният боксьор, е виждал в теб битката с Тайсън Фюри... И този Фюри никога не успя един рунд да спечели.", гласи още част от статуса на Степан Поляков по повод скандалното видео на Андреа.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама