Братя Аргирови защитиха Андреа след скандала с гроба на Вазов


Братя Аргирови защитиха Андреа след скандала с гроба на Вазов
Снимка: БГ Радио

Вече ви споделихме за последната провокация на Андреа – клипа към последната ѝ песен е заснет на гроба на Иван Вазов. Това разбуни духовете и мнозина ѝ се нахвърлиха яростно. По случая дори е започнала проверка от Министерство на културата, тъй като Столична община не е дала съгласие за подобни действия.

Впечатление направи, че в ъгъла на Андреа застанаха братя Аргирови, които защитиха певицата в bTV. Близнаците бяха категорични, че тя пее добре, макар и на сръбски, а видеото е добре заснето и без пошлости.

На другия полюс бе мнението на Мирела Иванова, драматург в Народния театър „Иван Вазов“, както и дългогодишен уредник на къщата музей „Иван Вазов“:

„Някога това е била най-високата точка на София. Неслучайно тук е избрано мястото за вечен покой на нашия национален класик. Прочетох в социалните мрежи за това видео и с огромно усилие на волята успях да го изгледам и изслушам. Струва ми се, меко казано, кощунствено социално неприличие да включиш гроба, мястото за вечен покой на нашия национален писател в такъв чалга продукт“.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама