Дженифър Лопес със собствена марка алкохол, феновете ѝ недоволни (СНИМКИ)


Дженифър Лопес със собствена марка алкохол, феновете ѝ недоволни (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес обясни отношението си към алкохола в качеството си на собственик на наскоро лансирана марка коктейли, след като преди това беше известна с това, че не употребява никакъв алкохол.

"Знам, че много хора говорят за това: "О, тя дори не пие, какво прави с марка коктейли?", каза Лоппес заяви във видео, публикувано на страницата ѝ в Instagram и добави: "Честно казано, това беше вярно дълго време - не пиех изобщо алкохол".

Вижте още: 6 холивудски звезди, които възпитават децата си на скромност

По-нататък Лопес призна, че нещата са се променили, като каза, че снимките ѝ "през последните десет, може би петнадесет години" показват, че "от време на време се наслаждавам на коктейл", но когато става въпрос за намиране на перфектната алкохолна напитка, "никога не съм откривала нещо, което наистина да обичам".

"И така, както всичко останало в живота ми, аз сама създадох това питие", каза номинираната за "Грами", като продължи да споделя, че новата ѝ марка коктейл сприцър Delola е "по-здравословен" начин за пиене, който "отговаря на начина ми на живот, за да пия по начина, по който бих пила аз - по начина, по който пие Дженифър".

Друга точка от вдъхновението за марката коктейли на певицата е била тя да въплъщава нейните ваканционни фантазии.

"Винаги си мисля за това да съм на лодка някъде за рождения си ден... или да си почивам на някое красиво място в Южна Италия", каза тя, визирайки известния си музикален клип "Jenny from the Block". Тя обясни, че целта ѝ с Delola е била да създаде амбициозно ваканционно настроение с ароматите.

През 2018 г. Лопес заяви пред InStyle, че по отношение на грижата за себе си поддържа младежкото си излъчване, като се въздържа от кофеин и алкохол и спи много. "Грижех се за себе си и сега това си личи", каза тя пред изданието.

Вижте още: Горчиво: Евгени Димитров се ожени за водеща от bTV

Това е причината, поради която през април, когато Лопес пусна на пазара Delola, тя се сблъска с известна негативна реакция в социалните мрежи от страна на потребители, които бяха объркани от връзката ѝ с алкохола, особено като се има предвид борбата на съпруга ѝ Бен Афлек с алкохолната зависимост в миналото.

Във видеото си от понеделник Лопес даде ясно да се разбере, че се е вслушала в последователите си, и ги успокои, като каза, че когато пие го прави "отговорно", "за да бъда социална и да си прекарам приятно...Не пия, за да се излагам".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама