6 холивудски звезди, които възпитават децата си на скромност


6 холивудски звезди, които възпитават децата си на скромност
Снимка: Getty Images

Представете си, че сте родени в богатство, където всяко желание се поднася на сребърен поднос. Колкото и вълшебно да изглежда, в действителност тази привилегия може да се превърне в прикрито нещастие. Ето защо някои знаменитости са решили да възпитават децата си в скромност, за да останат здраво стъпили на земята.

1. Аштън Къчър и Мила Кунис

И Къчър, и Кунис имат скромно детство и са преживели трудностите на израстването в бедност. Но въпреки че разполагат със средства сега, те са изключително внимателни да не разглезят двете си деца. Актрисата каза, че тяхната родителска философия е да обясняват на децата си от ранна възраст, че въпреки че родителите им имат пари, те самите не са богати. „Ти си много беден, нямаш нищо. Мама и татко имат банкова сметка“, добави тя.

Вижте още: Писмо до децата ми от тяхната несъвършена майка

2. Гордън Рамзи

Децата му нямат право да вечерят в луксозните му ресторанти. В неговите очи те трябва да работят за джобните си пари и да научат стойността на упоритата работа. Рамзи също открито призна, че ги кара да летят в икономична класа, обяснявайки: „Те не седят с нас в първа класа. Те не са работили достатъчно усилено, за да си позволят това.“

3. Джулия Робъртс и Даниел Модер

Женени вече 20 години, известната актриса и съпругът ѝ имат 3 деца. Робъртс разкри своя подход към родителството и отбеляза, че „нищо не е „по-силно от нежността“. Тя обясни:

„Мисля, че някои хора бъркат безусловната любов с разглезване. Нито едно от децата ми не би помислило, че имам проблем с това разграничение.“

4. Анджелина Джоли

Анджелина Джоли, майка на 6 деца, подчертава колко е важно децата ѝ да разберат, че животът е нещо повече от лукс. В интервю Джоли изрази, че добротата е на първо място в списъка ѝ с приоритети, когато става въпрос за отглеждането им. „Важно е да бъдете смирени – да знаете какви свободи имате и с какво сте били благословени и се уверете, че помагате на другите.“ Актрисата често включва децата си в благотворителните си начинания, като ги води със себе си, за да им покаже какъв е животът извън техния свят.

Вижте още: Цветелина Грахич през сълзи: Уволнението ми от "Ку-Ку бенд" ме срина (ВИДЕО)

5. Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Паркър и Бродерик са родители на момче и 2 момичета. 58-годишната актриса е отгледана в трудолюбиво семейство от средната класа и разкри, че никога не е била разглезена и дори „гладна за внимание“ като дете. И въпреки че сега нейната реалност се е променила много, Паркър веднъж каза в интервю, че синът ѝ „носи само дрехи втора ръка от по-големите си братовчеди. Не мисля, че някога съм му купувала дрехи. Купувам му само обувки, краката на всеки са различни.“

6. Елтън Джон

Известната музикална икона Елтън Джон и съпругът му са родители на 2 момчета. Въпреки предишната му репутация на разточителен прахосник, раждането на деца напълно промени гледната точка на Джон за живота. Той разкри, че няма намерение да оставя децата си с големи наследства:

„Трябва да имате някакво подобие на нормалност, малко уважение към парите, известно уважение към работата.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама