Петте най-важни нужди на децата в наши дни


Петте най-важни нужди на децата в наши дни
Снимка: iStock

Световноизвестният специалист по личностно развитие Лиз Бурбо предлага полезни съвети за създаване на пълноценна връзка между родител и дете. В най-новата си книга авторката споделя личния си опит на майка, баба и прабаба. "Петте най-важни нужди на децата в наши дни", издавана съдържа всичко, което Бурбо е научила, докато е наблюдавала как растат нейните наследници, както и с какво нейното учение ѝ помага да има по-добри отношения с тях.

От откриването на школата ѝ през 1982 г. Лиз Бурбо е помогнала на огромен брой хора да направят конкретни промени и да подобрят живота си. "Слушай своето тяло" е най-голямото училище по личностно развитие в Канада и има свои работни ателиета в повече от 25 страни. Бурбо е автор на 27 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра в целия свят.

Според специалиста по личностно развитие между последните две поколения има значителна разлика. Затова са необходими нови методи, за да получим адекватни резултати в отглеждането и възпитанието на нашите деца. Ще си дадем сметка до каква степен фактът, че вървим рамо до рамо с детето си през този все по-динамичен свят, улеснява и нашето адаптиране към промените в него.

В настоящата книга авторката посочва петте най-важни нужди на съвременните деца – уважение, общуване, обич, удоволствие и сигурност – и с помощта на практични съвети ще разберем как да се вслушваме в потребностите им, което е особено полезно и за тях, и за нас. Ще разберем, че решаването на даден проблем с детето ни означава, че решаваме същия проблем, който имаме и ние, с други думи – на нещо, което не сме успели да отработим със собствените си родители.

Изданието е предназначено за всички майки, бащи, баби и дядовци, които срещат трудности в отношенията им с техните дъщери и синове (независимо на каква възраст са те), и се стреми да им помогне с радост и лекота да изиграят важната си роля в техния живот.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама