4 цвята, които ще са хит през зима 2023 (СНИМКИ)


4 цвята, които ще са хит през зима 2023 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

След като месеци наред носихме бяло, синьо и цикламено, есента най-накрая успя да въведе нови цветове в гардероба ни. Наситените бордо, шистово сивото и изпъкналите жълти нюанси са доста актуални тази есен, а през студените месеци сме свикнали да разчитаме на черни дрехи и аксесоари, когато не знаем какво да облечем. Това може да се промени много бързо, затова ще ви покажем кои са топ цветовете за зима 2023/2024.

Вижте още: Как да носите овърсайз ризи тази есен (СНИМКИ)

1. Бебешко синьо

Точно навреме за студената зима, ледените сини тонове ще бъдат пастелния хит на сезона. Появявайки се в над 20 ревюта за пролет/лято 2024, със сигурност бихме искали да се запасим отрано, тъй като тази готина тенденция ще продължи дълго през следващата година. За максимален ефект - от глава до пети бебешко синьо а ла Fendi и Akris.

2. Ярко бяло

Логично е, че най-студеният сезон в календара в крайна сметка ще прегърне ярко белите нюанси. Те може да са известни с това, че ви пазят прохлада през лятото, но обръщането на традицията с главата надолу и отразяването на мразовитите ветрове и снежната обстановка във вашата цветова палитра е най-смелият начин да направите изявление. Белите рокли бяха особено разпространени при Balenciaga, Carolina Herrera и Valentino.

Вижте още: 4 зимни палта, които ще са хит този сезон (СНИМКИ)

3. Топли пясъци

Независимо дали го наричате камилско, бежово, бисквитено или жълтокафяво, пясъчно кафявото винаги се връща (ако някога си е тръгвало изобщо). Тази зима изисква топли нюанси, златисто бежово, за да внесе малко слънце в нашите мрачни дни.

4. Тъмен шоколад

Просто нямаше да бъде истинска зима без тъмен, заземяващ нюанс, който можете да комбинирате с всичко, а наситено шоколадовото изглежда изключително скъпо и луксозно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама