4 мини тенденции, които са хит тази пролет (СНИМКИ)


4 мини тенденции, които са хит тази пролет (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Първо Ню Йорк, след това Лондон, Милано и накрая Париж. Месецът на модата беше пълна вихрушка, с много ревюта, партита и презентации на марки, отколкото всеки един човек би могъл да посети. След като свърши, някои тенденции се наложиха като основни фаворити, но имаше и няколко по-фини. Ето кои са мини пролетните тенденции, които спечелиха сърцата на всички модни инфлуенсъри, а и не само!

1. Черешово червено

Този горещ нюанс все още е доста стабилен след Септемврийския месец на модата. Много звезди в стрийт стила заложиха на дребни заложиха – чорапи, балеринки, панделки за коса, чанти, но има и много хора, носещи яркочервени поли, топове и дори палта. Красотата на тази тенденция е, че можете да я носите по какъвто начин ви се струва най-лесен.

Вижте още: Тенденции при обувките за пролет 2024 (СНИМКИ)

2. Панделки

Фиксираните панделки от всякакви размери са най-популярният детайл за 2024 - дори Тейлър Суифт и Дженифър Лопес са фенки. Ако наистина искате да направите впечатление, заложете на рокля или топ с голяма яка с панделка или деколте с отворени рамена. От друга страна, панделките за коса, изящните връзки и други по-малки вариации са също толкова сладки и може би по-лесни за работа.

3. Пуловери като шалове

За първи път забелязахме тази мини тенденция по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, но тя продължи да се появява отново в Лондон, Милано и Париж. Честно казано, този трик за преходно обличане ни е любим от години. Ако ви стане студено, докато сте навън, имате допълнителен слой, който можете да облечете.

4. Чанти с индивидуалност

Тенденциите при ръчните чанти изглежда са доста контрастни - или супер елегантни, минималистични силуети, или чанти, които се чувстват уникални, дори и току-що закупени. Последното наистина привлече вниманието ни през изминалия месец и има защо!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама