Тенденции при обувките за пролет 2024 (СНИМКИ)


Тенденции при обувките за пролет 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Не всички обувки от модните ревюта по време на Седмиците на модата влизат в магазините в началото на новия сезон, но при пролетните тенденции за 2024 ще забележите, че повечето наистина са успели да го направят! Какво означава това? Изключително актуални и иновативни модели, които съчетават новост с ежедневна чувствителност.

Разбира се, за да подхраните въображението на гардероба си, ще намерите ослепително украсени обувки за специални поводи, но и романтични модели, чиято практичност ще ви накара да се влюбите до уши!

Вижте още: Napkincore: Защо звездите носят рокли като покривки (СНИМКИ)

Минималистични обувки тип ръкавици

Сещате ли се за грим „без грим“? Е, сега се пригответе за обувки „без обувки“. Този модел дебютира за първи път през 2019, но едва през този сезон минималистичният силует спечели сърцата на публиката. Ненатрапчив избор, обичан както от редактори, така и от знаменитости, Toteme, Everlane, Aeyde и Staud вдъхват живот на стила на достъпни цени.

Пръсти на показ

Твърде дълго време дизайнерите се фокусираха върху „по-красивите“ части на тялото: рамене, хълбоци и бедра. Този сезон вниманието започна да се измества надолу, като пръстите на краката бяха въведени като новата ерогенна зона на модата. Фронталното „надникване“ се видя в колекциите на Sportmax, Mowalola и Victoria Beckham, докато Burberry и Versace заложиха на мокасини с прашки между пръстите.

Секси котешко токче

Някои от най-добрите обувки на ток за сезон пролет/лято 2024 едва ли се квалифицират изобщо като обувки на ток, защото той е толкова нисък, че два се вижда под подметките. Миуча Прада, разбира се, знае къде е силата на котешкия ток и прикрепи по-дълбоко сатенено бомбе, превръщайки ги в чехли, докато Valentino, Versace, 16Arlington и Gucci последваха примера със собствените си интерпретации.

"Au natural"

Дизайнерите със сигурност са мислили за ваканция, когато са измисляли тези обувки, поставяйки на преден план щадящи тъкани като рафия и плетене на една кука. Стиловете на JW Anderson и Bottega Veneta могат да бъдат носени направо от подиума!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама