5 начина да носите дънково яке през пролет 2024 (СНИМКИ)


5 начина да носите дънково яке през пролет 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Дънковото яке е неразделна част от гардероба, която надхвърля мимолетните тенденции. Когато температурите започнаха да стават положителни, се сетихме за нашия стар приятел, затова днес ще ви покажем 5 начина да го носите таз пролет.

Рискувайте с двоен деним

Деним върху деним е любимото дуо на SS24, а красотата на съчетанието се крие в шивашкия пробег и гъвкавостта. За изящен вид съчетайте дънки с координиращо дънково яке, за да се получи почти костюм. Просто не забравяйте да запазите аксесоарите класически: котешките токчета „Angelina“ на Tom Ford, например, издигат практичната материя на следващо.

За след работа

Когато дойде вечерта, дънковото яке и късите кожени или сатенени панталони се превръщат в най-мощната двойка, като първото внася заземяващо безгрижие във второто.

Вижте още: Napkincore: Защо звездите носят рокли като покривки (СНИМКИ)

Върху пролетна рокля

Изборът на нещо, което да облечете върху пролетна рокля, може да бъде труден, но дънковото яке е стилно решение. Нещо в шикозен тъмен деним ще се превърне в най-надеждния ви слой, благодарение на своята гъвкавост.

Излезте от класиката

Дънковото яке е нещо, което можете да сложите върху всичко, за да добавите мигновено спокойна вибрация. При преходно време най-универсалните модели идват в големи размери с интересни дължини, с препратки към 90-те години.

Вижте още: Най-добре облечените звезди на Оскари 2024 (СНИМКИ)

Заменете панталона с клин/анцуг

Когато става въпрос за изкуството на „high-low” обличането, синьо дънково яке с черен клин и остри като бръснач токчета винаги ще бъде печеливша формула.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама