Най-добре облечените звезди на Оскари 2024 (СНИМКИ)


Най-добре облечените звезди на Оскари 2024 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Надяваме се, че червеният килим – не в преносен смисъл, а истинският, буквален червен килим – се е насладил на почивката си, защото тазиhttps://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2024/03/11/0698804001710139649_big.jpg

 година най-известният символ на холивудския блясък направи своето завръщане под острите токчета на актрисите. Припомняме ви, че миналата година той бе запомнящо се заменен от странно корпоративно изглеждащо подово покритие в цвят „шампанско“.

Вижте още: Най-добре облечените звезди на Оскари 2024 (СНИМКИ)

Мъже с брошки и жени с противопоставящи се на гравитацията силуети празнуваха най-красивата и лъскава вечер в Холивуд. Костюмите с двуредно закопчаване се утвърдиха като новия моден силует за официалното облекло при мъже, докато жените масово избираха приглушените метали. Ето нашите любими визии от червения килим.

Аня Тейлър-Джой

Старовремски полилей? Сградата на Крайслер? Каквото и да виждате, когато погледнете тази рокля на Dior (пресъздаване на ретро дизайн, който изисква 3500 часа бродиране), тя не излъчва нищо друго освен ретро богатство!

Лупита Нионго

В леденосин Giorgio Armani Prive, Лупита Нионго отпразнува десетата годишнина от победата си за най-добра актриса в поддържаща роля за „12 години в робство“ – повод, на който тя носеше рокля със същия поразителен, леден оттенък.

Лили Гладстон

Номинираната за най-добра актриса за "Killers of the Flower Moon", отдаде почит на индианския дизайн в синя кадифена рокля на Gucci, създадена в сътрудничество с местния художник Джо Биг Маунтин.

Емили Блънт

Емили Блънт избра рокля на Schiaparelli с детайли, които приличат на мъжки слипове с Y-образна предна част и твърди, висящи презрамки. Детайлите кимнаха към сексуалността и структурите, които изграждаме, за да я скрием.

Трите лица на Барби

Ариана Гранде, Америка Ферера и Марго Роби разказаха история за Барби в три дейсвия в образите си на червения килим.

Вижте още: Топ 10: Най-добре облечените звезди на наградите БАФТА 2024 (СНИМКИ)

Ариана Гранде

Розовата рокля на Гранде със свръхнабраздени къдрици, заобиколена от огромни пуфове от плат, въплъщаваше смелостта, безгрижието и огромността на Барби като културен гигант.

Марго Роби

Роби, която носеше семпла рокля с черни пайети, като че ли оплакваше най-добрия филм, най-добрия режисьор и най-добрата актриса, за които не получи номинации.

Америка Ферера

А Ферера, номинирана за изпълнението си в „Барби“, избра рокля на Версаче със сребрист блясък върху розово, малко по-бледо от класическото розово Барби, идеално поставяйки финалната сцена на сагата „Барби“.

Мелиса Маккарти

Тя канализира стария холивудски блясък в червена рокля с пурпурни ръкави. Актрисата допълни визията с бижута на Dena Kemp.

Флорънс Пю

Звездата от "Дюн" Флорънс Пю привлече вниманието в сребриста рокля на Del Core с плаващи презрамки и блестящи бижута Bulgari.

Дженифър Лорънс

Актрисата мина по червения килим в ретро поръчкова визия на точки от Christian Dior Haute Couture.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама