Какво ще има в подаръчните торби на номинираните за "Оскар" 2024 (СНИМКА)


Какво ще има в подаръчните торби на номинираните за "Оскар" 2024 (СНИМКА)
Снимка: iStock

Както знаете, първите месеци от всяка година по традиция са посветени на всички възможни награди, отличия и червени килими. Съвсем скоро, 10 март, идва ред и на дългочаканите награди "Оскар".

По традиция част от звездите получават подаръчни торбички, като феновете винаги са се интересували какво има вътре. Вече сме ви показвали какви подаръци получават гостите на наградите Грами

Тазгодишните подаръчни торби, които номинирани за наградите "Оскар" ще получат, включват луксозни пътувания, лакомства и кубче на Рубик, предаде Ройтерс.

За 22-ра година Лаш Фари, основател на базираната в Лос Анджелис маркетингова компания "Дистинктив асетс" (Distinctive Assets), подготвя комбинация от дарове за избрани номинирани за отличията "Оскар".

На кои звезди се дават?

"Наричаме ги "Всички печелят" и действаме независимо от киноакадемията, което означава, че аз решавам кой да получи подаръчна торба. А това са само най-добрите номинирани за актьорско майсторство и режисура", казва Фари пред Ройтерс. "Тази година са 25 души".

Вижте още: Ето кои звезди ще пеят на наградите "Оскар" (СНИМКА)

Торбата с подаръци включва близо 60 предмета на стойност над 170 000 щатски долара, като най-скъпият от тях е пътуване до луксозна хижа в швейцарските Алпи на стойност 50 000 щатски долара.

Компаниите плащат такса, за да бъдат включени в подаръчния пакет, но представянето им на вниманието на известните личности може да е безценно, отбелязва Ройтерс.

Сред другите артикули в подаръчната чанта тази година са козметика, шоколадови бонбони, вдъхновени от филми, изискани пуканки, продукти за подпомагане на съня, както и кубче на Рубик.

Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени в неделя, 10 март, на церемония в Лос Анджелис.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама