Какви подаръци получават гостите на наградите Грами


Какви подаръци получават гостите на наградите Грами
Снимка: Getty Images

Като всяко друго звездно събитие, и церемонията по връчването на Грами не минава без подаръци. В крайна сметка всички гости се оказват победители. А за зрителите остава чуденето какво се крие в прословутите торбички. Е, днес ще получим отговор на този въпрос!

Елитът на Холивуд си тръгна от Грами 2023 с подаръци на стойност 60 000 долара. Един от най-луксозните подаръци е ваучер за пластичната хирургия Art Lipo, която може да се използва за липосукция. Към това има и ваучер за козметични и подмладяващи процедури на стойност до 10 000 долара.

Бъдещите родители пък имат и бонус в пликчето с подаръци: количка Bugaboo Fox 3 на стойност над 1200 долара. TurboFlex, компания за очила, известна със своите патентовани рамки, въртящи се на 360 градуса, е проектирала слънчеви очила специално за тазгодишните Грами.

И въпреки че много от присъстващите звезди могат да се похвалят със собствени марки за грижа за кожата, луксозната линия Miage подарява на всички своя пълен набор от продукти, оценени на 515 долара.

Други безплатни продукти, които могат да се намерят сред подаръците, са Aiper Seagall Plus, роботизирана почистваща машина, която се оценява на цена от близо 500, долара и релаксираща душ глава ReFa на стойност 325 долара.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама