Ето кои звезди ще връчват статуетки "Оскар" тази година (СНИМКИ)


Ето кои звезди ще връчват статуетки "Оскар" тази година (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Нетърпението вече расте главоломно, защото до церемонията по връчването на Оскари остават по-малко от две седмици. Организаторите вече съобщиха коя ще е първата група от звезди, които ще връчва статуетки на 10 март, предаде ДПА.

Вижте още: Дреа Де Матео е спасила къщата си с голи снимки (ВИДЕО)

Звездата от филма "Дюн" Зендая ще се присъедини към носителя на приза Ал Пачино и трикратно номинираната Мишел Пфайфър, за да се включат в най-голямата вечер в шоубизнеса в "Долби тиътър" в Лос Анджелис.

Кой още ще раздава награди

Статуетки ще връчват също четирима от отличените за актьорско майсторство миналата година: Брендън Фрейзър от "Кит" и Мишел Йео, Ки Хи Куан и Джейми Лий Къртис от "Всичко навсякъде наведнъж".

Към звездите ще се присъединят носителите на "Оскар" Махершала Али, Никълъс Кейдж, Джесика Ланг, Лупита Нионго, Сам Рокуел и Матю Макконъхи, съобщиха изпълнителните продуценти на церемонията Радж Капур, Моли Макниърни и Кейти Мълън.

Преди церемонията, която за четвърти път ще бъде водена от Джими Кимъл, към състава на водещите ще бъдат добавени още знаменитости.

Актьорът, който е на 56 години, ще бъде начело на шоуто за втора поредна година, като преди води церемониите през 2017 и 2018 г., припомня ДПА.

Церемонията ще бъде излъчена на живо от Лос Анджелис на 10 март.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама