Ето кой ще бъде водещ на наградите "Оскар" през 2024 (СНИМКА)


Ето кой ще бъде водещ на наградите "Оскар" през 2024 (СНИМКА)
Снимка: iStock

От доста седмици в медийното пространство се въртят слухове кой ще бъде водещият на 96-тите награди "Оскар". Оказа се, че за четвърти път това ще бъде комикът Джими Кимъл, според информация от Американската академия за кинематографично изкуство и наука.  

Водещият и изпълнителен продуцент на предаването "На живо с Джими Кимъл" по телевизия ABC беше водещ на церемонията за наградите "Оскар" също през 2017 г. и 2018 г. Рекордът за водещ на церемонията за наградите "Оскар" принадлежи на комика Боб Хоуп, който е забавлявал публиката ѝ 19 пъти.

Вижте още: Актьорите от "Приятели" проговориха за Матю Пери (СНИМКИ + ВИДЕО)

"Винаги съм мечтал да водя "Оскар"-ите точно четири пъти", казва Кимъл в изявлението на Академията. 

"Джими се утвърди като един от най-великите водещи на церемонията за всички времена благодарение на перфектното съчетание на хуманност и хумор", обясняват изпълнителните продуценти на церемонията Радж Капур и Кейти Мълън.

Джими Кимъл и "Оскар"-ите

Церемонията за наградите "Оскар" - 96-а поред, е насрочена за 10 март 2024 г. Кимъл беше начело и на 95-ата церемония в театър "Долби" миналия март. Той заложи на традиционно шоу, насочено към връщането на зрителите в киносалоните след пандемията от COVID-19. Така публиката се увеличи с 12 процента, а комикът спечели номинация за награда "Еми".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама