4 принта, които са абсолютен хит тази пролет (СНИМКИ)


4 принта, които са абсолютен хит тази пролет (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Искате да сте в крак с модата през пролетта, но са ви скучни цветята по дрехите? Не се притеснявайте, открихме 4 нови и свежи щампи за пролет 2024, с които ще бъдете истинска модна икона!

Вижте още: 4 мини тенденции, които са хит тази пролет

Пригответе се, модните експерти неочаквано съобщиха, че класическите флорални щампи няма да са на мода през пролетта на 2024 г.

Няма съмнение, че първите седмици на пролетта внасят нова енергия в гардероба ни и желанието да носим неща, които са били опаковани през зимните месеци, а флоралните щампи обикновено играят важна роля в този процес. Въпреки че не може да кажем, че флоралните щампи са демоде - те няма да са толкова присъстващи през 2024 г., колкото бяха предходната година..

Днес ви представяме 4 щампи, които ще са абсолютен хит тази пролет.

Животински щампи

Не е тайна, че леопардовият принт е вечна тенденция, но в края на миналата година се завърнаха принтовете на зебра и змийска кожа. Със свежа, но вечна енергия забелязваме, че модните момичета включват малък животински принт във всичките си най-добри тоалети тази пролет.

Плодови щампи

Имате ли нужда от напомняне за ежедневната си плодова закуска? Имаме иновативно решение: изберете лятна рокля с щампа на череши или ягоди, за да добавите пролетна нотка към ежедневните си комбинации.

Вижте още: Тенденции при обувките за пролет 2024 (СНИМКИ)

Кариран принт

Има нещо в карирания принт, който издава нотка на ретро естетика, особено през по-топлите месеци от годината. Този десен се превърна в любимец на модните експерти.

Райета

Този сезон цветните райета във весели цветове са смесена тенденция, която ще видим при всички модни влогъри. Бретонските райета са френска класика, но тази пролет ще излезем от зоната си на комфорт и ще заложим на широки райета, които сами по себе си са достатъчен детайл.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама