4 типа рокли, в които да "живеете" този август (СНИМКИ)


4 типа рокли, в които да "живеете" този август (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Когато става въпрос за обличане в жегата, няколко артикула работят наистина най-добре и един от тях, разбира се, е вечната рокля. Универсално решение за горещ и влажен климат, привлекателността на тази чудна дреха се крие в нейната лекота и гъвкавост - лесна за оформяне, точната рокля ще ви преведе през всичко от бягствата през уикенда до дългите работни дни. А ето и кои са моделите, които заслужават да носите постоянно този август.

Вижте още: 4 начина как да носите стилно бижута това лято

Шикозна макси

Смята се, че дългите рокли са подходящи предимно за високите жени, но това е мит. Всъщност роклите с дължина до земята изглеждат добре върху всяка жена и са супер флуидни – можете да ги носите и в градска среда, и на плажа, и на романтична вечер.

С изрязани участъци

"Клубното" облекло вече става и за брънч, така че не се страхувайте да изживеете своя суперсекси момент по всяко време на деня!

Вижте още: Моден бум: Кукленски тоалети и Барби розово доминират в света на модата (ВИДЕО)

Рокля риза

Роклята риза за първи път е представена от Коко Шанел, която превръща обикновената мъжка риза в елегантна част от женския гардероб. Тя може да бъде носена както през деня, така и вечер. Може също така да я комбинирате с дънки за по-интересна визия.

Бяла ленена

Ленът отдавна си е извоювал славата на лятна материя, тъй като преди само богатите хора са могли да си я позволят. Носенето ѝ кара всяка жена да се чувства по-женствена и елегантна. Комбинирайте я с аксесоари в черно или кафяво и ще изглеждате ослепително.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама