5 модела рокли, които да носите тази пролет и след това (СНИМКИ)


5 модела рокли, които да носите тази пролет и след това (СНИМКИ)
Снимка: Istock

Роклята е една страхотна инвестиция – икона в гардероба, която дизайнерите непрекъснато преоткриват, за да създават свежи и вечни повторения. Независимо дали става дума за мини рокля, за изискана и елегантна, или бохемска макси рокля, привлекателността на роклята е вечна. За всеки стил и за всеки повод винаги има рокля, която да отговаря на вашите изисквания. Ето кои са 5-те модела рокли, които да носите тази пролет и след това.

Вижте още: 4 принта, които са абсолютен хит тази пролет (СНИМКИ)

1. От 9 до 5

Когато става въпрос за работния ви гардероб, роклите са бързо решение без усилие. Най-елегантните стилове изискват много малко аксесоари и се комбинират феноменално с мокасини или котешки ток. Роклите тип ризи от чисти памучни поплини са перфектният силует за този сезон – вижте версията с копчета на Proenza Schouler или елегантния стил „Lydia“ с къси ръкави на Altuzarra.

2. Уикенд стил

Любимите избори извън работното време за този сезон имат сдържана привлекателност - семпли рокли потник и разнообразни миди силуети – идеалните стилове за съчетаване с кецове, мокасини или балеринки. Роклята „Quinn“ NET SUSTAIN Dôen с буф ръкави е изрязана от свеж органичен памук в пясъчен нюанс, който се съчетава идеално с шоколадово-кафяви чанти и такива тип кошница в стил Джейн Бъркин на почивка.

3. За повод

За сватби, градински партита и официални събития дизайнерите прегръщат зашеметяващите възможности, които роклята може да предложи. За ултраромантичен стил погледнете цветята в пълен разцвет – роклята на Oscar de la Renta е идеалният пример. Не забравяйте, че имате нужда от перфектния аксесоар, за да завършите перфектната рокля, а големите перли за този сезон са точното нещо.

Вижте още: 4 мини тенденции, които са хит тази пролет (СНИМКИ)

4. Ваканционни модели

Роклите трябва да предлагат гъвкавост, за да заслужат своето място в куфара ви – помислете за малки бели рокли или плаващи макси, които се носят без усилие от плажа до бара. Етикетите, които са специализирани в курортно облекло, трябва да бъдат вашата първа спирка, защото работят предимно с органична коприна, тъкани дизайни и ръчно усукани естествени нишки.

5. Вечерна елегантност

Този сезон сякаш е създаден за два нюанса - червено или черно, като и двата изглеждат елегантни за вечери по залез слънце.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама