Цветни часовници Fendi със скъпоценни камъни


Цветни часовници Fendi със скъпоценни камъни

Модна къща Fendi пусна колекция часовници Crazy Carats Pave, която позволява на притежателите им да променят цвета на инкрустираните скъпоценни камъни.

Часовникът е обсипан с 34 въртящи се скъпоценни камъка – по три на всяко число от циферблата, включително подвижен диамант поставен на 12 часа. Камъните ще бъдат уникални за всеки клиент, който може да избира между черни брилянти, розови сапфири, сини сапфири и рубини.

През тази година Fendi избра за своите часовници пет нови цвята, един от които е зеленият Aqua Green. Този модел е украсен с 571 брилянта, два бели диаманта на цифрите 9.30 и 3.30. Моделът също така има светлозелена каишка от кожа на алигатор, макар че при желание тя може да бъде заменена с черна.

Моделът Dune е обсипан с 578 брилянти върху корпуса, челен оникс върху копчето за курдисване и каишка от алигатор с неутрален цвят. Синият вариант има синя каишка от кожа на алигатор, корпус инкрустиран със сапфири и син камък върху копчето за курдисване. Ценителите на виолетовото могат да се спрат на модела Plum с розови сапфири и каишка със сливов цвят. И накрая Ruby Red с рубини по корпуса и червена каишка от алигаторска кожа.

Кой цвят ви харесва най-много?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама