Кая Гербер: Как Синди Крауфорд превърна дъщеря си в популярен модел и актриса


Кая Гербер: Как Синди Крауфорд превърна дъщеря си в популярен модел и актриса

Дъщерята на един от най-известните супермодели в историята, Синди Крауфорд, не отрича, че е била привилегирована още от дете. Благодарение на връзките на майка си, за Кая Гербер е било лесно да навлезе в света на модата. Въпреки това Кая не само се утвърди в модния бранш, но и започна да завладява Холивуд.

Тенденциите на 2023: Вечните еспадрили

Наскоро в пресата се появи терминът „непо бебета“, отнасящ се до звезди, чийто професионален успех може да бъде свързан с техните известни родители. Дъщерята на Синди Крауфорд е една от онези, които често се споменават в списъка. Но тя няма намерение да отрича, че успехът ѝ не се дължи само на упоритата ѝ работа. „Чувствам се голяма късметлийка, че имам някой като майка ми, който може да ми даде страхотен съвет“, обяснява Кая.

Когато е обвинена, че купува кариера за дъщеря си, Синди отвръща: „Ако можех да се обадя на Chane и просто да поискам работа, бих го направила за себе си, не за Кая.“ Освен това младият супермодел не крие, че получава откази от модните компании, както и другите момичета, но не го приема присърце.

Синди Крауфорд започва кариерата си на 16 години. По това време тя мечтае да стане ядрен физик. Но след като местен фотограф я снима, тя подписва първия си договор с агенция за модели. Звездата придружава дъщеря си Кая на всеки етап от пътя ѝ в света на модата. На 10-годишна възраст Кая подписва първия си договор с Versace. Синди си спомня: „Позволихме ѝ да участва във фотосесията, защото знаехме, че ще се забавлява.“

На 16-годишна възраст Кая прави първата си поява на модния подиум. Младата звезда споделя, че винаги е искала да бъде като майка си и се е учила от нея. Например, тя използва витамин Е за блестяща кожа, точно като майка си. И един от основните майчински съвети за нейната рутина е „по-малкото е повече“.

В началото на професионалната си кариера Кая вече знае много за модната индустрия и има добро разбиране на дизайнерите и фотографите. Освен това от детството си управлява социалните си медии и на практика израства пред голяма публика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама