Как да комбинирате плетива с бижута този сезон (СНИМКИ)


Как да комбинирате плетива с бижута този сезон (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Плетивата, било то тънък кашмир или най-дебелата вълнена прежда на пазара, може да не изглеждат като идеалното съчетание за бижута, но определено имат много потенциал! Както слънчевият лъч разкрива блясъка на златото, така и навитият ръкав на жилетка може да накара гривната ви да блести. Става дума само за постигане на правилния баланс. А ето и няколко идеи как да комбинирате плетива с бижута през есен/зима 2023.

Вижте още: 5 тенденции, които се наложиха на Седмица на модата в Париж (СНИМКИ)

Отгоре или отдолу

Висулка на фина верижка се нуждае от малко контраст. Всъщност, би изглеждала безнадеждно върху много едро плетиво, но блещукайки върху кожата под кашмирено-жакардовата жилетка е на точното място. Ако искате да носите някакво бижу върху едро плетиво или поло, трябва да борите „огъня с огън“. Това означава супер здрави, супер смели вериги като тези от Lauren Rubinski, с големи големи висулки.

Заложете на дължина

Докато деликатното малко колие може да не окаже голямо влияние върху пуловер, дългото работи добре. Огърлицата с пискюли с ресни на Harwell Godfrey е шедьовър, от който можете да почерпите вдъхновение!

Едно никога не стига

Ако нещо може да се справи с #neckmess, това е зимната вълна. Eéra прави работата с този тренд наистина лесна, вършейки напластяването вместо вас – неговата огърлица от чисто сребро и перли изглежда още по-добре, когато е наслоена с верижката „Soul Romy“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама