4 тенденции при пуловерите, които ще са хит тази есен (СНИМКИ)


4 тенденции при пуловерите, които ще са хит тази есен (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Времето за пуловери официално е при нас и с него идва цял набор от нови тенденции, в които да се сгушите, докато температурите продължават да падат. Вярно е, че никога няма да сгрешите с класически кашмирен пуловер или вечна жилетка, но има някои стилове, които изглеждат много по-модерни и свежи от други и със сигурност ще ви накарат да се откроите от морето плетива.

Вижте още: Как да поддържате кожените си якета и чанти

1. Плетени комплекти

Панталони и жилетки, V-образни деколтета и плисирани миди поли – плетените дуети са силни за есен/зима 2023 в почти всяка форма и размер. Наистина не можете да сгрешите, стига да носите две координирани плетива в едно облекло.

2. Плетени якета

Изрязаните якета, вдъхновени от Chanel, са основна тенденция за есен 2023, което прави плетените версии микро тенденция в същия дух. Тези плетива имат структурирано усещане с открояващи се копчета за повече шик и изглеждат невероятно готино, когато се носят с деним със свободни крачоли или копринена миди пола.

3. Класическа графика

Райе, каре и аргайл! Ето го и възхода на класическите модели. Принтовете на шахматна дъска бяха наистина „уау“ през последните няколко години, но за 2023 райето и аргайлът вземат превес. Най-вероятно е неутралните цветови комбинации да издържат изпитанието на времето, но не се колебайте и да се забавлявате, експериментирайки с вечни щампи в неочаквани цветове, като люляк, кобалт или лайм зелено.

4. Плетени макси рокли

Пуловерните рокли са страхотен начин да се чувствате удобно и уютно, докато изглеждате стилно през по-студените месеци от годината. В момента един специфичен силует е в тенденция над всички останали: по-тънки плетива с максимална дължина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама