Най-големите бюти тенденции за зима 2023 (СНИМКИ)


Най-големите бюти тенденции за зима 2023 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Зимата ще дойде преди да се усетите. А когато добавите и празничността на студените месеци към уравновесените есенни тенденции, крайният резултат са едни наистина забавни зимни бюти трендове. Ето кои от тях са готови да превземат следващите месеци!

Вижте още: 4 модни тенденции за зимата, които трябва да знаете

Balletcore

Последните ревюта, на които бяхме свидетели, бяха пълни с красиви визии с панделки и прибрани кокове, в стила на balletcore. Всичко нежно е ефирно тук е в тренд – лек глос за устни, румени бузи, пригладена коса, изчистено лице.

Черешово докосване

Червеното е цветът на сезона и е също толкова актуално в нашите рутинни процедури за красота. И докато яркото червено винаги е заемало централно място по време на празничния сезон, очаквайте червените устни и нокти да бъдат още по-актуални през този сезон.

Вещерски блясък

Готическите вибрации бяха наблюдавани на подиумите на Mugler, Rodarte и дори Burberry. Но творческият директор и имидж директорът на Dior Питър Филипс издигна външния вид на нови висоти с „вещерски“ външен вид, постигнат с черна очна линия и наситено матово лилаво червило.

Просто перли

Перлите направиха голямо завръщане на презентацията на Alice + Olivia за пролет 2024 – не само в дрехите и аксесоарите, но и в косите. Перлените нокти също се появиха в Christian Siriano и PatBo.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама