Топ 10: Най-добре облечените звезди на наградите БАФТА 2024 (СНИМКИ)


Топ 10: Най-добре облечените звезди на наградите БАФТА 2024 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Сезонът на наградите е в разгара си! Официално стартираха филмовите червени килими, като през уикенда се проведоха наградите BAFTA за 2024, а блясъкът и тоалетите са извън класациите. Днес ще ви представим кои бяха най-добре облечените знаменитости в Лондон.

Вижте още: Очаквано: "Опенхаймер" получи големия приз на БАФТА

Емили Блънт

Емили Блънт излезе в романтична прозрачна рокля на Elie Saab с изрязани детайли и мъниста навсякъде. Роклята включваше драматични камбановидни ръкави и шлейф, а актрисата бе допълнила с колие Tiffany & Co. Звездата от Опенхаймер мина по червения килим с родителите си.

Кейт Бланшет

Известна с любовта си към устойчивостта, Кейт Бланшет избра рокля на Louis Vuitton в бордо и с отворен гръб. Тя също носеше преработено колие на Louis Vuitton, което беше частично направено от огърлицата, която носеше на миналогодишните BAFTA.

Дейзи Едгар-Джоунс

Дейзи Едгар-Джоунс пое риск с визията си на Gucci, като избра чифт лачени къси панталони, които да вървят с нейната рокля в бордо.

Вижте още: Обявиха темата и водещите на Met Gala (СНИМКА)

Наоми Кембъл

Наоми Кембъл изпробва тенденцията за рокля с качулка в черно - творение на Chanel.

Флорънс Пю

Харесахме черно-бялата рокля с корсет от Harris Reed. Актрисата го съчета с кадифено палто и дълга диамантена огърлица на Boucheron.

Ема Стоун

Ема Стоун успя да канализира героинята си от Poor Things в красива рокля с едно рамо и прасковен цвят от Louis Vuitton.

Лили Колинс

Лили Колинс заложи на черна рокля с флорални ръкави и украсени детайли от Tamara Ralph. Тя стилизира роклята си с бижута Cartier, обувки на платформа и тъмно червило.

Марго Роби

Актрисата мина по червения килим на наградите BAFTA като бляскава Барби, облечена в персонализирана рокля на Giorgio Armani Privé, включваща сърцевидно деколте и черна бродерия от пайети, съчетана с черни оперни ръкавици.

Софи Елис-Бекстър

Певицата, която се изкачи в класациите, когато нейният хит „Murder on the Dance Floor“ нашумя в миналогодишния сезон на Saltburn, носеше напълно прозрачна черна визия с флорална дантела.

Дуа Липа

Дуа Липа избра изцяло червена визия за наградите BAFTA 2024. Певицата на "Houdini" се носеше по червения килим в дълга до земята червена рокля, комбинирана с червена пелерина.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама