Valentino представи съвременна романтика (СНИМКИ)


Valentino представи съвременна романтика (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Италианската модна къща Valentino избра Шато дьо Шантий, северно от Париж, за представянето на колекцията си висша мода за Есен/Зима 2023/24, като дизайнерът Пиерпаоло Пичоли показа романтична интерпретация на осъвременени стилове за червен килим, съобщи Ройтерс.

Шоуто откри моделът Кая Гербер, дъщеря на Синди Крофорд, облечена в бяла, разкопчана дълбоко риза, и широки джинси. Огромни кристални обеци и островърхи обувки с равна подметка в металик, украсени с панделки, завършваха визията.

Манекенките се движеха плавно по огромно каменно стълбище и около фонтан в градината на замъка на фона на меланхоличния глас на арт поп певицата Анони. Те показаха вечерни рокли, следващи линиите на телата им, с остри деколтета и цепки на бедрата. Мъжете носеха широки костюми и златисти палта.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

От модната къща казаха, че целта с избора на мястото за представяне на колекцията е да се свържат с вековния символ на изключителност и да го изпълнят с нов смисъл на "форум за равенство и откритост". На финала Пичоли излезе на подиума с екипа си, като всички бяха с работно облекла и хванати за ръце.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама