Всички ги мислят за сестри, но те са баба, дъщеря и внучка(СНИМКИ)


Всички ги мислят за сестри, но те са баба, дъщеря и внучка(СНИМКИ)
Снимка: Facebook

За доста жени това да носят един и същи номер дрехи с баба им звучи стряскащо, но не ѝ, ако тя вместо с мекици ги буди с щанги. 65-годишната австралийка Лесли Максуел е бодибилдър, а тялото ѝ изглежда повече от перфектно за годините ѝ.

Вижте още: 65-годишната Нели Рангелова издаде на какво дължи хубавия си външен вид

Тя често е бъркана за сестра на дъщеря си и внучка си, които също изглеждат перфектно, благодарение на дългите часове прекарани в залата.

"Те са шокирани, когато разберат, че имам внуци, защото предполагам, че е малко необичайно да си мислят, че една баба прави мъртва тяга и подскоци в залата", казва тя.

Триото предизвиква фурор както в социалните мрежи, така и на живо. Внучката на Лесли Тиа Кристофи е на 22 години, но майка ѝ Ванеса предпочита да пази възрастта си в тайна.

Лесли, която е започнала да работи като бодибилдър, когато е на 50 години, е категорична, че младата ѝ визия се дължи само и единствено на фитнеса. Тя споделя, че вдигането на тежести е изключително полезно за здравето.

"Това укрепва костите ни и ни помага да тонизираме тялото си, като трупаме мускули. Бих искала да видя повече жени от всички възрасти да вдигат тежести. Това е начинът за трениране против стареене", категорична е тя.

Вижте още: Гримьорите на Седмицата на модата и техните 4 експресни трика за сияйна кожа

"Обикновено правя по четири тренировки с тежести седмично, а тъй като съм треньор и съм в залата през повечето дни, може да се каже, че имам някои случайни упражнения, тъй като често нося тежестите или "наглеждам" клиентите си", добавя Лесли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама