Таро карта за всяка зодия за 23 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 23 април 2024
Снимка: iStock

Ето каква Таро карта ви е изтеглила дългата ръка на нумерологията за вторник, 23 април 2024.

Овен - Четворка чаши, обърната

Животът може да бъде малко хаотичен. Може да не сте в състояние да контролирате какво правят другите или кога може да се извърши промяна в графика. Най-добре е да се оставите на течението.

Телец - Петица пентакли

Може да се наложи да разместите малко графика или да добавите повече ангажименти, за да увеличите приходите си. Възможни са забавяния на плащания. Не позволявайте това да ви стресира.

Близнаци - Девет меча

Човек научава много за другите, когато е изправен пред трудности. Това е добра практика за разрешаване на конфликти. В крайна сметка можете да излезете по-силни като приятели.

Вижте още: Вещерството: История, митове и истини

Рак - Осмица мечове

Проблемите могат да ви накарат да се почувствате в капан, но винаги имате изход. Може да не го видите, защото сте стресирани или се чувствате претоварени. Поемете дълбоко въздух, решението е налице и ще го видите.

Лъв - Седем пентакли

Хората обичат да показват своите таланти и силни страни. Позволете им да демонстрират своето лидерство и ще ви изненадат колко страхотни неща са се получили, защото сте се отказали от контрола.

Дева - Осмица жезли, обърната

Бизнесът може да започне да се забавя малко. Не слагайте всичките си яйца в една кошница. Диверсифицирайте ресурсите си.

Везни - Императорът, обърната

Обичате да сте мили и приятелски настроени и хората може да не оценят тази ваша страна. Но ако чувствате, че не можете да бъдете себе си или ако някой изважда най-лошото от вас, време е да продължите напред.

Скорпион - Три меча

Едно предателство може да бъде трудно за приемане. Сърцето ви може да се почувства разбито на части. Изцелението отнема време и въпреки че може да не искате да оставите едно приятелство да си отиде, имате нужда от пространство.

Стрелец - Страница на жезли

Може да се случи нещо магическо, което да предизвика химия между вас и приятел, което пък да се окаже началото на романтична връзка. Може би това е желана промяна. Кой знае?

Вижте още: Тези 3 зодии ще се измъкнат от токсични връзки до края на април 2024

Козирог – Справедливост

Може да не ви харесва да бъдете аутсайдерът, който гледа. Може да ви е трудно да приемете, че на лошите хора може да им се случват добри неща. Кармата е съдия и тя се отплаща, дори и да не виждате!

Водолей – Два жезъла

На кръстопът сте, в който трябва да вземете решение. Можете да тръгнете по един или друг път. Животът няма да е същият и в двата случая, така че претеглете внимателно възможностите си, ако обмисляте да поемете риск и се чудите дали трябва.

Риби - Страница на чашите

Очаквате ли важно съобщение? Може да дойде при вас по начин, по който не очаквате. Не забравяйте да проверите всички методи за комуникация, за да видите къде получавате това, от което се нуждаете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама