Тези 3 зодии ще се измъкнат от токсични връзки до края на април 2024


Тези 3 зодии ще се измъкнат от токсични връзки до края на април 2024
Снимка: iStock

Никой не иска да е част от токсични връзки, но не всеки има силата да си тръгне от тях. Ето обаче кои са зодиите, които ще успеят да се измъкнат от подобни отношения!

1. Лъв

Вие сте изключително лоялни и понякога обичате да мислите за себе си като за истински Лъв – с един партньор до края на живота. Може да става дума за бивша любов, по която още страдате, надявайки се, че животът ще ви се усмихне и ще го върне отново при вас.

Това е любов, която не можете да имате, без значение колко прекрасни, брилянтни или романтични да сте, Лъвове. Вече го знаете, а може би винаги сте го знаели. По време на Слънце в квадрат с Плутон ще видите много ясно, че любовта, която искате, никога няма да се прояви по начина, по който искате. В крайна сметка всичко ще се оправи.

Вижтв още: Тези 3 зодии ще се къпят в пари до края на април 2024

2. Скорпион

Може би таите тайни чувства към някого от много дълго време. В съзнанието си вярвате, че рано или късно този човек ще види, че вие сте не само до него, но и „единственият“ за него. В края на април обаче ще откриете, че това не е така.

По време на Слънце в квадрат с Плутон може да видите истина, която ще ви разстрои, но вие ще я приветствате, тъй като ще ви освободи. Този транзит на планетите хвърля светлина върху факта, че трябва да промените фокуса си, тъй като човекът, в когото сте влюбени, се е влюбил в някой друг.

Това е ключовият момент за вашата промяна. Вече сте готови да продължите напред. Да, вие сте обичали този човек, но не сте от тези, които губят време с любов, която не може да бъде.

3. Водолей

Влиянието на Слънцето ще ви помогне да прозрете грешките си и да ви подготви за трансформация. Не искате да губите повече време. Въпреки че смятате, че времето, прекарано в любов, е достойно и това наистина е така до известна степен, вие също мислите, че е време да намерите повече реципрочност. Любовта, която искате, е нещо, което не можете да имате в настоящата си връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама