5 знака на първата среща, че НЕ трябва да се виждаш с него на втора


5 знака на първата среща, че НЕ трябва да се виждаш с него на втора
Снимка: iStock

Ако не ходите често на срещи, може да пропуснете така наречените "червени знамена".

Първата среща е изпълнена с вълнение и несигурност, но е важно да останете внимателни и спокойни, за да забележите всички възможни предупредителни знаци, които другият човек неусетно ви изпраща. Разбира се, в началната фаза на влюбването е трудно да приемем, че другият не е идеалният партньор, както първоначално сме си мислили, но да си в такава връзка не носи щастие.

Вижте още: 5 малки тайни, които само щастливите двойки знаят

Близките могат да ни предложат обективна гледна точка, когато имаме нужда от нея, защото не са емоционално обвързани с новия ни партньор.

Днес ви представяме 5 най предупредителни знака на първата среща, които подсказват, че не трябва да има втора:

1. Незачитане на границите

Ако партньорът ви не зачита вашите граници или показва неподходящо поведение, това може да е очевиден знак за проблеми. Обърнете внимание на жестове, коментари или действия, които надхвърлят зоната ви на комфорт. Не забравяйте да изясните на човека срещу вас какво не одобрявате, защото личните граници са субективни и това, което ви притеснява, може да е незначително за друг човек

2. Липса на емпатия

Ако човек не проявява интерес към вашите истории, чувства или перспективи, това може да означава липса на съпричастност. Емоционалната връзка е основата за успешната връзка. Важно е партньорът ви да е заинтересован да научи за вас и начина ви на мислене и ако той не проявява същото любопитство, не си губете времето

3. Силен натиск или изисквания, които не искаме да изпълним

Ако се чувствате притиснати да вземете бързо решение или да направите нещо, което не ви е удобно, човекът има негативни мотиви. Важно е да вървите стъпка по стъпка във връзката и и двамата да се чувствате в безопасност. Застанете твърдо зад своето „не“ и бягайте от този човек възможно най-скоро.

4. Големи разлики в ценностите и целите

Ако забележите, че имате фундаментални различия в ценностите или целите, това може да е червен флаг. Споделените ценности често формират солидна основа за привеждане в съответствие в една връзка. В началото да бъдеш толкова различен може да изглежда вълнуващо, но истинският въпрос е дали такава връзка може дори да оцелее, когато се появят големи решения и планове. Вероятно не, така че бъдете внимателни и преценете разумно кое е най-добро за вас.

Вижте още: Нещата, които можете да научите за един мъж, като спите с него

5. Негативна нагласа и песимистичен поглед към света

Негативните и песимистични хора са истинска отрова и причината животът с тях да е много труден. Подобно отношение не допринася за напредъка, успеха и щастието, а разговорът с тях никога не би бил удоволствие. Намерете някой, с когото можете да растете и да живеете пълноценно, а не някой, който постоянно ви дърпа назад, което може да се случи с този тип хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама