6 знака, че си имате работа с мамино синче


6 знака, че си имате работа с мамино синче
Снимка: Istock

Мамините синчета обикновено не са много добре приспособени към живота, но имат големи амбиции и са убедени, че слънцето свети за тях.

Някои майки не приемат факта, че синовете им отдавна са пораснали, узрели и не се нуждаят от прекомерни грижи. А на някои синове това определено им харесва. А, когато най-накрая от скута на майка си попаднат в женските обятия, то често партньорките им трябва да си ги "отглеждат".

Вижте още: Най-добрият партньор за чувствителна жена: 8-те най-добри черти

Днес ви представяме 6 ясни признака, че партньорът ви е „мамино синче“.

1. Шефът ги мрази, те са нарочени

Той не може да работи и да създаде семейство. Търси място, където ще има минимални задължения. Затова винаги всички около него са виновни, защото не разбират тънката му душа, не го ценят и т.н., и т.н. Такива обвинения са метод за манипулиране на хората, които не са способни да променят нищо в живота си.

2. Често имат зависимости

Обикновено това са алкохолни напитки и/или компютърни игри. Вътрешно той се смята за провал и самочувствието му страда безкрайно. Имайки мирогледа на момче в тялото на зрял мъж, той живее безотговорно. Трудно е да си признае. По-лесно е да избяга от реалността по някакъв начин.

3. Винаги цитират майка си

"Мама не би одобрила", "Майка ми го прави така", "Майка ми не смята така".... Майка му е непоклатим авторитет и малцина могат да се мерят с нейния капацитет, знания и талант.

Вижте още: Така силните жени се сбогуват с любовта

4. Името на "мама" е първо в списъка с телефонни обаждания

Няма нищо лошо някои мъже да поддържат топли отношения с майка си и да проявяват уважение. Психолозите са убедени, че такива мъже проектират подобно поведение върху партньорките си. Приятелството между майка и син е прекрасно. Но в това няма нищо добро, когато една майка иска да знае всичко и всяка стъпка, и движение на сина си. Желанието да се контролира може да стане патологично.

5. Ти нямаш връзка с него, а с майка му

Майката винаги и навсякъде е на първо място. Затова мнението ѝ живее невидимо дори в семейството на сина ѝ. Жените, които имат такива свекърви, знаят най-добре през какво преминават ежедневно.

6. Дори на 30 години той е финансово зависим от майка си

Най-добрият вариант за него е да живее с майка си или в съседство. Така се отървава от ежедневните битови проблеми. Такива майки задоволяват амбициите си, създавайки впечатление за собствената си незаменима.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама