Така силните жени се сбогуват в любовта


Така силните жени се сбогуват в любовта
Снимка: iStock

Силната жена е единствена по рода си. Тя прави всичко по свой уникален начин, различно от всеки друг. И сбогуването не е изключение.

Това не е типът жена, с която трябва да се опитвате да манипулирате или да си играете. Защото тя ще прозре намеренията ви и ще ви изостави, преди да се усетите.

Тя ще ви напусне в момента, в който се почувства нежелана или необичана. В момента, в който види, че я приемате за даденост или че не полагате никакви усилия в тази връзка. В момента, в който осъзнае, че не я заслужавате или че я задържате.

Тя няма да моли за цялото ви внимание и няма да прекарва безсънни нощи, опитвайки се да декодира вашите смесени сигнали. Няма да чака да вземете решение за нея и да се опомните. И тя определено няма да ви отгледа да станете зрелия мъж, от който се нуждае.

Силната жена ще каже последното си сбогом, ако това е нещо, което трябва да направи, въпреки любовта, която изпитва към вас. Тя си тръгне, дори ако това решение разкъсва сърцето ѝ.

Истината е, че тя не се нуждае от вас. Тя вие е избрала да бъдете част от живота ѝ по същия начин, по който ще избере да ви изгони от него, ако е необходимо.

И когато го направи, няма да таи злоба срещу вас. Тя няма да позволи на негодувание или горчивина да я затворят. Вместо това ще се освободи и ще ви прости за всички злини, които сте ѝ причинили. Но това не означава, че тя ще ги забрави или че ви пусне отново в живота си.

Виждате ли, когато силна жена ви напусне, няма втори шанс. Тя знае точно защо го прави и не бива да се надявате, че ще можете да се върнете при нея. Обмисля добре нещата и ако е решила, че е време да си тръгне, това означава, че сте направили нещо, за да загубите мястото си в живота ѝ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама