6 знака, че сте във връзка с ненадежден човек


6 знака, че сте във връзка с ненадежден човек
Снимка: iStock

Чудите ли се дали излизате с емоционално незрял човек, който не разбира важността на изграждането на здрава връзка?

Това, което трябва да разберете е, че колкото и да се привързани към партньора си и колко и да обичате да прекарвате време с него, ако той е незрял, вие сами ще трябва да поемете много отговорности и накрая ще се почувствате изтощени.

Само когато и двамата партньори работят върху изграждането на взаимоотношения, те са в състояние да се изправят пред предизвикателствата.

Вижте още: 10 признака, че връзката ви е на своя финал

Ето защо е важно да идентифицирате ранните признаци, че излизате с незрял човек, за да избегнете загуба на време и емоционално нараняване.

1. Често ви плаши с раздяла

Ако човекът, с когото излизате, при всеки малък проблем ви плаши с раздяла, тогава това ясно показва емоционално насилие и неуважение. Такъв човек вероятно не разбира как думите му могат да повлияят на връзката ви.

2. Липсва прозрачната комуникация

Ако вашият партньор винаги замита важни въпроси под килима, това е знак, че му липсва зрелостта да се изправи пред трудни ситуации. Всички знаем, че основните проблеми водят до негодувание и натрупано разочарование.

3. Не поема отговорност за действията си

Независимо дали е грешка, която вашият партньор е направил умишлено или неволно, той никога не се извинява за нея. Когато постъпи необмислено, той вдига рамене и отказва да поеме отговорност за действията си.

4. Той отказва да се адаптира в отношенията ви

Ако партньора ви категорично отказва да направи каквито и да било промени в живота си в името на връзката ви това говори за емоционална незрялост. В отношенията, когато и двамата партньори се разбират и се адаптират един към друг, те могат да живеят щастливо. Ако вашият партньор не разбира това, тогава е очевидно, че е твърде незрял.

Вижте още: 7 признака на незрялата любовна връзка

5. Той не слуша какво говорите

Ако вашият партньор не ви слуша и не се интересува от вълненията и терзанията ви, това е червен флаг - ясен знак за незрялост. Да се ​​изслушвате един друг е ключов аспект на здравата връзка, пише Times Now.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама