9 признака, че се срещате с незрял мъж


9 признака, че се срещате с незрял мъж
Снимка: iStock/Guliver

Незрелите мъже не разбират не само връзките, но и себе си. Те не знаят как да съпреживяват, да обичат истински, да поемат отговорност за любимия човек. Ето няколко признака, че вашият любим е незрял:

1. Малките промени са трудни за него

Незрелите мъже са много нервни, ако не могат да контролират случващото се. За тях е изключително важно всичко около тях да отговаря на техните желания. В противен случай те губят самообладание. Такива мъже не знаят как да решават проблемите си, което ги прави много незрели личности.

2. Той не може спокойно да гледа чуждия успех

Незрелите мъже са много ревниви към другите хора. Те не знаят какво е да бъдеш уверен, което говори за тяхната незрялост. Ревнуват, когато прекарвате време с някой друг. Това означава, че във връзка с такъв мъж ви очакват постоянни недоразумения.

9 ЗНАКА, С КОИТО ТЯЛОТО ВИ КАЗВА, ЧЕ ТОЙ НЕ Е ЗА ВАС

3. Той има лоши комуникативни умения

Незрелите мъже не знаят как да изразят мислите си. Те го крият, като предпочитат да не участват в разговорите. Струва им се, че няма нужда от комуникация и затова се стремят бързо да намерят изход от ситуации, в които очаквате обяснение от тях.

4. Той не планира нищо

Незрелите мъже избягват планирането. И се оправдават с факта, че плановете никога не работят. По този начин те избягват отговорността. Понякога искате партньорът ви да се погрижи за всичко. Но ако той няма план за извънредни ситуации, тогава можете да сте сигурни, че той не приема живота сериозно.

5. Той осъжда всички наоколо

Незрелите мъже осъждат всички около себе си, без да вземат предвид достойнството на другите. Често те объркват публично с аморалните си преценки. И това е толкова неприятно, че в крайна сметка просто спираш да им казваш каквото и да било.

6.  Той не оценява вашата гледна точка

Незрелите мъже изпитват трудности с разбирането на други хора. Не им пука какви чувства може да предизвика даден проблем или ситуация у другите.

17 МЪЖКИ ПРАВИЛА, КОИТО ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ

7. Той не цени времето ви

Времето е най-ценният ни ресурс. По-ценно от парите. Но незрелите мъже не разбират тази стойност. Те не уважават нито своето, нито чуждото време. Това личи от работата им и с каквото и да се занимават. Те искат да правите всичко, както им е удобно, без да смятат времето си за важно или достатъчно ценно.

8. Обича да хвърля обвинения

Ако той е станал причина за проблемна ситуация, един незрял мъж не е в състояние да поеме отговорност за причинената вреда. Той ще се придържа към грешките на другите хора, опитвайки се да намери изкупителна жертва, на която да прехвърли вината. Това е знак за незрялост.

9. Не изпълнява обещанията си

Незрелите мъже ви обещават звезда от небето, но когато дойде подходящият момент, те напълно забравят за нея и започват да лъжат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама