И необвързаните празнуват на 14 февруари


И необвързаните празнуват на 14 февруари

Тази година и необвързаните ще чакат Свети Валентин с нетърпение. Вместо да пропуснат празника, защото нямат половинка, те ще се съберат и ще се забавляват заедно. Специално за тях в София се организира ВИНЕциански карнавал – парти за необвързани, на което всички присъстващи ще бъдат с домино или маска.

Събитието е петото издание от поредицата Sexy & Single Party, която набира все по-голяма популярност. Организаторите обещават и този път да има много игри и изненади, но както винаги, в центъра на събитието ще са хубавата музика, над 200 необвързани и срещата с интересни хора.

Сред игрите, предизвикващи най-голям интерес е „намери своята половинка“. На входа всеки гост получава част от предмет, а другата част се дава на участник от другия пол (например: всяка дама получава гайка, а всеки господин – болт). Първите 30 двойки, които „се намерят“, получават по безплатен шот на бара. Очакват те още „флирт карти“, „масата на виното и любовта“, „гореща среща“ и „любовната муза“.

Валентинките на партито ще са заменени с Трифонки. Можеш да напишеш анонимно писмо до незнаен получател от другия пол. Посочваш само контакт за връзка (по желание). Всеки, който напише Трифонка, ще получи Трифонка. Можеш да изпратиш посланието си и предварително. Разбери повече тук: http://www.speeddating3.com/pismo/

Sexy & Single Party се организира от SpeedDating3 на 14 февруари от 20:00 часа в клуб Faith. Всички подробности и форма за записване ще намериш на speeddating3.com/party .

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама