Най-въздействащата връзка ще бъде с вашия пламък-близнак


Най-въздействащата връзка ще бъде с вашия пламък-близнак
Снимка: iStock

Всяка връзка, в която влизаме, ни учи на нещо, но най-голямата, най-въздействаща връзка е тази с нашия пламък-близнак.

Това е интензивна душевна връзка. Сякаш тялото ви е било разделено на две с някого и споделяте една и съща душа. Вие виждате много от себе си в този човек и той вижда много от себе си във вас - затова казват, че пламъците-близнаци са „огледални души“.

Как ще го познаете

Когато срещнете пламък-близнак, ще го почувствате. Ще има незабавно разпознаване, познато усещане, сякаш сте го познавали преди, дори ако току-що сте се срещнали. Чувствате се привлечени. Вие вървите заедно като ин и ян и може дори да забележите, че споделяте много сходни житейски преживявания. Емоциите, несигурността и съмненията се засилват и връзката просто се чувства силна

Целта на пламъка-близнак е да ви научи на нещо, да ви предизвика, да ви преведе през най-дълбоките, най-страховитите части на вас самите. Вашият пламък-близнак трябва да бъде огледало на вас, което ви позволява да се изправите лице в лице с неща, които сте работили толкова упорито, за да скриете.

Това невинаги е романтична връзка - може да е приятел, колега или дори член на семейството. Така или иначе, всяка връзка с пламък-близнак просто ви тества и води през вашето духовно израстване.

Вижте още: 6 неща, които емоционално зрелите мъже правят различно в любовта

Колко продължава

Връзката с пламък-близнак ще продължи толкова дълго, колкото е необходимо: седмици, месеци или години. Но в един момент ще свърши. Може да се почувствате празни. Може да почувствате, че част от вас липсва. Това чувство ще отмине и тогава изведнъж ще започнете да виждате всичко такова, каквото е, как вашият пламък-близнак ви е помогнал да стигнете там, където трябва да бъдете.

Ще се примирите с миналото си. Ще имате пълна вяра в себе си и ще знаете какво заслужавате в една връзка. Ще бъдете едно цяло.

Вижте още: 10 подсъзнателни знака, че мъжът ви обича - от дълбините на душата си

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама