10 подсъзнателни знака, че мъжът ви обича - от дълбините на душата си


10 подсъзнателни знака, че мъжът ви обича - от дълбините на душата си
Снимка: iStock

Чудите се дали половинката ви наистина е влюбена във вас, а не просто се възползва от вашата компания? Някои мъже просто не са нежни като други, така че понякога са малко по-креативни в начина, по който доказват любовта си.

Мъжете може и да не казват, че ви обичат всяка минута от деня, но ще направят каквото могат, за да защитят това, което обичат. Не би трябвало да имате проблем да се чувствате сигурни, стига да обръщате внимание на действията му. Може да е нещо дребно, като например да купи любимия ви шоколад или да гледа любимите ви предавания с вас (дори и той да не ги понася).

Не позволявайте обаче на "обичам те" да ви заблуди. Думите са безсмислени, ако действията не съвпадат. Винаги малките неща са най-важни.

Ето подсъзнателните знаци, че един мъж ви овбича от дълбините на душата си.

1. Той е разкрил истинската си природа пред вас

Няма фасади и преструвки, когато двамата сте заедно. Може да му се налага да носи хиляди различни маски, за да се справи с външния свят, но с вас той не е нищо друго освен истинското си аз. Във вас той е намерил идеалното си убежище, където няма нужда да крие нито един от недостатъците си. С вас той е намерил комфорта да бъде щастлив в собствената си кожа.

2. Той ви обича такава, каквато сте, и ви изслушва внимателно

И точно както му е удобно да бъде себе си с вас, той ще се увери, че и вие чувствате същото. Никога няма да почувствате, че всяко ваше движение се оценява от неговия внимателен поглед. Той никога няма да ви помоли да се промените, защото не мисли за вас като за нещо, което се нуждае от подобрение. Като се има предвид това, той също няма да остане отстрани и ще се намеси, когато сметне, че може би се нуждаете от малкo помощ.

Вижте още: 15 изключително лесни начина да бъдете по-щедър партньор

3. Той не пази никакви тайни

Няма тайни и скелети в килера, когато става въпрос за него. Той се чувства достатъчно удобно с вас, за да не крие нищо. Освен това ви уважава достатъчно, за да не ви причинява скръб по подобни въпроси. Доверява се на вас и на връзката, която споделяте с него, за да разкрие всичко за него, добро и лошо.

4. Действията му говорят по-силно от думите му

Той ви обича и прави всичко възможно, за да го знаете. Винаги е прям относно привързаността си към вас. 

5. Той е загрижен за вашето удобство

Ако той види, че сте твърде уморени след дълъг ден, доброволно ще приготви храната, въпреки че тази вечер е бил ваш ред. Ако знае, че имате нужда от нещо, тогава ще се опита да го вземе от супермаркета, за да ви спести време. Той ще се погрижи за малките неща без много шум. Иска да направи живота ви възможно най-лесен.

6. Той не се колебае да споделя финансови въпроси

Финансите обикновено са много деликатна тема и хората често пазят тази информация само за себе си. Но ако иска да изгради бъдеще с вас, той ще сподели за финансите си, защото знае, че сега не става въпрос само за него.

Споделянето на финансова информация е много важен показател, че човек иска да имате общо бъдеще. И по този начин той не се страхува от осъждане или порицание от ваша страна, защото знае, че в края на деня парите не са само негови.

Вижте още:  Любовта трябва да е приемаща, чуваща и смела

7. Той знае много добре вашия избор

Светът сякаш е забравил истинската причина зад подаряването на подаръци. Никога не става въпрос за най-скъпата или лъскава опаковка, а за най-добре обмислената. И той определено има предвид вашите нужди и харесвания, когато търси подарък за вас. И дори не го интересува поводът, ако види нещо, което сте искали или имате нужда, той ще го вземе за вас, въпреки че може да има 4 месеца до Коледа.

Дори вие ще се изненадате как изглежда, че той помни малките подробности от живота ви и ви дава неща, които всъщност биха били по-полезни, отколкото красиви и лъскави.

8. Знае много добре приоритетите си

И като говорим за подаръци, той знае, че най-добрият подарък, който можете да дадете на някого, е вашето време. И така ще забележите, че той отделя от времето си, като ви прави приоритет. Това не означава, че той ще пренебрегне другите си ангажименти, просто ще управлява времето си по такъв начин, че никога да не се чувствате пренебрегнати или игнорирани.

9. Той иска да знае всичко, свързано с вас

Той искрено се интересува от това какво се случва в живота ви и какво се е случило, за да ви превърне в човека, който сте днес. Желае да навакса изгубеното време, когато не ви е познавал и би бил също толкова нетърпелив да ви разкаже всичко за себе си.

10. Той търси вашия съвет

Друг показател, че той иска да прекара живота си с вас е как прави планове - както краткосрочни, така и дългосрочни, имайки предвид вас. Той мисли за вас като за свой партньор в живота и затова знае, че имате дума в живота му.

Така че той никога няма да вземе решение за нищо, освен ако не знае, че и вие ще го приемете. И той също така ще отдаде необходимото значение на собствената ви визия за бъдещето, така че двамата да можете да създадете живот заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама