Тези неща издават, че той ви използва само за емоционална подкрепа


Тези неща издават, че той ви използва само за емоционална подкрепа
Снимка: Istock

Може и да прекарвате часове на телефона и да имате толкова много общи неща, но да изглежда, че връзката ви не води до никъде. Kонсултирате се с приятелките си, за да дешифрирате какво наистина означават действията му. Ето лошата новина: той гледа на вас като на личен психолог, но не ѝ като на любовница и партньор.

Вижте още: 6 трика, с които да подлудите един мъж

Днес ви представяме 6 начина да разберете дали половинката ви ви използва като "приятел за емоционална подкрепа":

1. Удобни сте

Отговаряте ли веднага, когато той ви изпрати съобщение? Пише ли ви само когато има проблем? Моли ли ви да излезете заедно в последния момент, казвайки, че му е останал един билет? Най-вероятно той вижда във вас едно удобно приятелство и не иска да имате по-дълбоки лични отношения.

2. Дълги разговори, но без срещи

Същото важи и за дългите телефонни разговори, които не водят до срещи. Той може да ви използва като безплатен терапевт, пред когото може да обсъжда проблемите си, но не трябва да плаща за привилегията. Може да ви се струва, че дългите задушевни разговори изграждат емоционална интимност, но ако той не се опитва да ви види на живо, очевидно не се интересува от вас в личен план.

3. Иска съвети от вас

Мъж, който е романтично заинтересован от вас, няма да ви поиска съвет. Той ще цели да ви впечатли. Може да цени вашето мнение и да ви уважава, но ако не се опитва да бъде герой в очите ви, а вместо това търси вашата помощ, определено сте в приятелския му списък.

Вижте още: 4-те правила на здравата и щастлива връзка

4. Казва, че ви чувства като сестра

Ако той каже: "Ти си ми като сестра" или "Не мога да повярвам, че нямаш гадже!" или "Не искам да навредя на нашето приятелство", тогава трябва да сте сигурни, че не иска да има интимна връзка с вас.

5. Търси емоционална подкрепа

Ако той споделя разочарованията си и търси рамо, на което да поплаче, е сигурно, че не иска от вас интимна връзка. Вместо това той ви вижда като приятел, при когото да може да дойде, когато се чувства зле. Един мъж никога не се показва като уязвим пред жената, в която е влюбен.

6. Винаги говори за бившата си

Човек, който непрекъснато говори за бившата си и споделя всички подробности за тяхната объркана раздяла, не ви вижда като потенциален романтичен партньор. Той се чувства удобно да проветрява мръсното си пране и търси някой, който да му помогне да се почувства по-добре. Искате да имате връзка с мъж, а не с момче, нали?

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама